Някои отиват в историята ...с найлоновата си торбичка за пазар

Статистика

  1. 238427 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Митрополит Николай предложи на президента Радев религията да влезе в училище

/ България 208
Th Henry Th Henry / Неутрално
[quote#11:"ygo11542256"]В Италия, Испания, Гърция, Дания и други държави има също часове по вероучение. Даже и в Германия. Защо пък в България да няма, още повече че ние сме много по-консервативна държава.[/quote] ОК, но от протестански пастор, а не от някой подобен брадат талибан от Руслямска държава, ОК? Аре стига глупости. Който иска да се занимава с религия, църкви бол. Предмет в училище е абсурд. Още малко и Хари Потър ще искате да се изучава.
(Виж повече >)

Митрополит Николай предложи на президента Радев религията да влезе в училище

/ България 208
plamen_b plamen_b / Разстроено
[quote#15:"KRAFTWERK"]Идеята е добра но изречена от Кольо Ролекса , звучи пошло[/quote] И с какво идеята е добра? Защо държавата трябва да дава пари от и без друго опоскания бюджет за да се плаща на свещенниците, които не могат да привлекат вярващи в църкивте си понеже са дълбоко неморални?
(Виж повече >)

Волейболистите допуснаха шесто поражение в Лигата на нациите

/ Спорт 20
Неизвестен Извършител Неизвестен Извършител / Неутрално
Допуснали били. "Допуснали" означава, че малко нещо се е объркало и сме изтървали победата за едната бройка. Как може да загубиш гейм на 14? Че те празно игрище да бяха оставили, пак повече точки трябва да имат заради противниковите грешки... Е, нищо де, ама пък сигурно на елементите татуировки, прически, стойки и чалъми сме ги скъсали, а?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.