...в последно време сънувам духове! ...какви,руски или американски... ...още по-лошо,не се индентифицират!

Статистика

  1. 245401 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Джок Полфрийман: Намесих се да спася човек, не да убия

/ България 221
klimentm klimentm / Весело
[quote#198:"cmy12603507"]До коментар [#197] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ": Ти си човешки отпадък, с израелско самосъзнание, второ- българско - гражданство и с арабски етнически корени. [/quote] Нали ме убеждаваше вчера че не си расистка?!
(Виж повече >)

Джок Полфрийман: Намесих се да спася човек, не да убия

/ България 221
Sociopathic Agoraphobic Sociopathic Agoraphobic / Неутрално
[quote#199:"cmy12603507"]По-добре без деца, отколкото да бях родила такъв човешки отпадък като теб[/quote] силно се надявам да не ти минава през главата мисълта за осиновяване

Джок Полфрийман: Намесих се да спася човек, не да убия

/ България 221
МОЙШЕ  ТОЛКОЗ МОЙШЕ ТОЛКОЗ / Весело
[quote#199:"cmy12603507"]До коментар [#197] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ": ''....В кратце : Тьотка с комплекс на малоценност, и други проблеми свързани с критическата 'и възраст. Добави към това безплодие (някой да помни споменаване на деца? НЕ, НАЛИ?!?)...'' По-добре без деца, отколкото да бях родила такъв човешки отпадък като теб;0 Не забравяй, че жена ти е дори по-стара от '"тьотка" и е дебела - дали всъщност не прееекспонираш отвращението от външният вид на съпругата ти- еврейка, върху други жени, които не са еврейки- като мен- защото подсъзнателно не искаш да бъдеш разкрит, че мразиш измененията, настъпили у нея от възрастта й;0;0;)[/quote] АХА, Я КАК САМА СИ КАЗА ЧЕ СИ БЕЗДЕТНА, АМ?!? "...По-добре без деца, отколкото да бях родила такъв човешки отпадък като теб;..." Да не ми се сърдиш че ще те цитирам за в бъдеще, БЕЗДЕТНА ТьОТКЕ!!! Относно "...Не забравяй, че жена ти е дори по-стара от '"тьотка" и е дебела - дали всъщност не прееекспонираш отвращението от външният вид на съпругата ти- еврейка, върху други жени, които не са еврейки- като мен- защото подсъзнателно не искаш да бъдеш разкрит, че мразиш измененията, настъпили у нея от възрастта й;0;0;)..." Ами не, бившата ми беше стройна 'убавица. Разведохме се по взаимно съгласие щото...разбрахме че не сме за семейство заедно, но останахме приятели до кончината и, преди 20+ г. За късмет синът ни изглежда като нея (КРАСАВЕЦ!), ама с моя характер-адаптивен и толерантен към различните, но и с македонски инат (наследствен). До коментар [#199] от "cmy12603507":
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.