"ЛУДОГОРЕЦ"  с титла   номер "ОСЪМ"

Статистика

  1. 245353 Комикса общо
    /
    57 Комикса за деня

Коментари на часа

Христо Стоичков се разплака в ефир заради расисткия скандал

/ Спорт 45
stanislavdi stanislavdi / Неутрално
Ицо също беше обект на тези лумпени. Много добре помня как обиждаха на стадиона, наричайки го кюрд и циганин. Напълно прав е. А и е време вече да се направи нещо с лумпените фенове и лумпените футболисти. И заради едните и заради другите баща не може да заведе сина си на футболен мач.
(Виж повече >)

Джок Полфрийман на свобода

/ България 64
Боян Таксиров Боян Таксиров / Неутрално
Доколкото разбирам, обсотятелствата около убийството, извършено от Полфрийман, не са съвсем изяснени и твърде възможно е то да е било вследствие на самозащита, адреналин и алкохол. Във всеки случай не е било хладнокръвно и умишлено. Полфрийман не е искал това да се случи. Вероятно от негова гледна точка той е бил осъден несправедливо и е загубил 12 години от живота си в затвора. Според психолози, след 7 години в затвора настъпва личностен разпад. Въпреки всичко той не деградира в затвора, не се самосъжалява, а продължава да се бори не само за своята истина, а и за една по широка обществена кауза - в случая правата на затворниците в България. Заради което този силен характер заслужава уважение.
(Виж повече >)

Джок Полфрийман на свобода

/ България 64
Сенчеста фигура Сенчеста фигура / Неутрално
[quote#7:"НеКой"]Като гледам как му се радва лилявитетът, си мисля че може би следващият им лидер трябва да е с криминална регистрация, а най-добре и осъждан.Ако е убиец още по-добре.Готов президент, премиер или кмет.Да живее моралът... на Луцифер... [/quote] В грешка си. Да живее моралът на ултрасите на „Левски" с родители активни агенти на БСП и Русия срещу всичко българско и демократично.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.