Търпение и силна храна

Статистика

 1. 238427 Комикса общо
  /
  53 Комикса за деня

Коментари на часа

"Капитал": Доган регистрира фирма за управление на пристанище

/ Бизнес 127
KA2 KA2 / Неутрално
[quote#71:"Да вярваме на истината"]До коментар [#65] от "АзКлавдия":Лилявите болшевики явно си живеят преди 10-и ноември и чакат Държавата в лицето на Премиера да коли и да беси в частна собственост. Хахахахахаха. Не е ли вече безкрайно ясно. И били десни! Както в 1995 година казвах като гледам разни индивиди и мисленето им борбата им се свеждаше да сменят комунягите просто. И така се получи![/quote] Изглежда се гордееш с незнанието си!Нали? Пристанищата са гранична зона и са в патримониума на Държавата.
(Виж повече >)

"Капитал": Доган регистрира фирма за управление на пристанище

/ Бизнес 127
samoedin samoedin / Неутрално
Преди време ГЕРБ поиска подкрепа от почетния за собственото си управление, а той веднага му я даде ! Срещу какво ? Почетният не се усмихва току - така ! Всеки негов жест си има цена ! А тя е висока ! Плаща се не от онбашията, плаща се от всички нас, защото банкянлията взема от обществения ресурс и го подарява на ДПС, за да си осигури усмивката на почетния ! Нищо, че лишава всички нас от бъдеще в тая държава и развива още повече пипалата на мафията и корупцията.......
(Виж повече >)

"Капитал": Доган регистрира фирма за управление на пристанище

/ Бизнес 127
KA2 KA2 / Неутрално
[quote#80:"Да вярваме на истината"]До коментар [#77] от "KA2":Хубаво ! В случая пристанището е часно към ТЕЦ Варна. и какво от това?! Има си съд Прокуратура. Ти какво искаш. премиерът, който и да е той да диктаторстъва ли?! Е аз не искам![/quote] Е нали затова Радан алармираше от месеци , че има несъответствия в закона . А ти като ортодоксален БУДАла побърза да обвиняваш други. Виновни трябва да има.
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 3278 Неутрално

  Надежди - говежди :)

  mutricata.blogspot.bg deinstall.blogspot.bg
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.