Има разлика  преди и след това

Статистика

  1. 238617 Комикса общо
    /
    71 Комикса за деня

Коментари на часа

Шофьор загина при сблъсък на два български тира в Румъния

/ България 9
Noise Noise / Весело
На двама български тира?! Дневник, сериозно ли?!Знам ,че подкрепяте малцинствата, но не е ли по-добре те да научат български, вместо ние да пишем на развален такъв.. Детето болн, лелята и той..

Фотогалерия: Сили от 5 държави отблъснаха нападение от условна държава агресор

/ Галерии 47
DDR DDR / Неутрално
[quote#32:"Clap"]До коментар [#14] от "DDR":Искам да кажа, че няма смисъл от въоръжаване и такива показани учения - "показване на мускули"!Има смисъл да осъзнаем, че сме от един вид (обитаваме една планета), и да преодолеем различията си като интелигентни същества! П. С. От казармата също нямаше смисъл! [/quote] Разбирам те напълно. Но докато всички се извисят до определено ниво, ще трябва да има и такива мерки, които да "вкарват в правият път" неизвисените. В това отнешение св. архангел Михаил е много добър пример - силно извисен и добре въоръжен и действа според случая - с извисените извисен с примитивите - добре въоръжен. За мене лично казармата не беше загуба на време. Много научих в това, как да работиш с всякакви хора (бях "фазан") и после в живота все рабоят с от хамалина до професора и милионера. И с всички трябва да намериш общият език.
(Виж повече >)

Фотогалерия: Сили от 5 държави отблъснаха нападение от условна държава агресор

/ Галерии 47
пустиняк пустиняк / Неутрално
НАТО е най-мощната военна организация в света днес, с най-голям стратегически и технологичен ресурс. Единствено военен съюз между Китай и Русия може да се доближи до някъде като възможности но пък такъв съюз никога няма да се създаде защото Китай им дългосрочни планове за Сибир.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.