Измислиха цигари без никотин, кафе без кофеин, самолети без пилоти! Но не можаха да измислят парламент без идиоти!

Статистика

  1. 292191 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Борел: ЕС очаква София и Скопие да решат спора възможно най-бързо

/ Свят 40
Бачо Филип Бачо Филип / Неутрално
Борел, няма да се плашиш. Като гледам темпото на СМ ще трябва да почакаш за следващото правителство, близо 4 години. Като гледам какви партии са се наредили да влизат ще чакаш от умрял писмо. СМ точно това си мислят, че ние ще клекнем, или че ще ни прескочат някак си.
(Виж повече >)

Борел: ЕС очаква София и Скопие да решат спора възможно най-бързо

/ Свят 40
famousandco famousandco / Неутрално
Кой го е избирал този и кой му е дал право да говори от наше име, т.е. от името на ЕС? А заявката, че ЕС е готов да направи всичко, е лъжа. Имаше вариант България да даде съгласие за началото на преговорите, но задълженията на РСМ да залегнат като отделна преговорна глава или останалите страни от съюза да станат гарант за изпълнението. Какво отговори ЕС? Каза "ние не можем да бъдем гаранти за подобни договорености, трябва да се резберете можду вас". РСМ от своя страна не е изпълнила абсолютно нищо от договореното, няма и намерение да го изпълни. При това положение този чиновник може да поставя срокове само на жена си. Никой не си е мръднал пръста, за да промени ситуацията и да се очаква различен резултат е малоумно.
(Виж повече >)

Българка е стъпила на Еверест и Лхотце за два дни

/ Спорт 33
id.bulgarian id.bulgarian / Неутрално
Методи Савов беше казал: «По наше време шерпите помагага с носенето на багажаи вървяха с нас. После заедно опъвахме палатките, вършехме и цялата друга работа по бивака. А сега те тръгват предишния ден, изграждат всичко, и на алпинистите всичко им е готово. Остава им да хапнат и да почиват».
(Виж повече >)