Защо няма български политици работещи на запад?  Защото там дефицитите са за сръчни ръце и за  квалитетни умове! З*дници си имали!

Статистика

  1. 240408 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Христо Иванов: Безотговорността на българска територия се превръща в европейски проблем

/ Анализи 18
Да вярваме на истината Да вярваме на истината / Неутрално
До коментар [#4] от "Norman Granz": А може ли негербаджийска калинка да ги обори?! И то е много просто. Във всяка държава ежедневно има някакви проблеми. Даже в САЩ. Ама там няма явно умни и красиви и не говорят по цял ден колко мигранти влизат в САЩ незаконно Ами цялото общество се бори да реши проблема. А не само да констатира и хули държавата си. После най-лесно е да хакнеш НАП. И затова умнокрасивите хакнахте НАП. И какво?! Ами те общините и НАП си публикуват кой какви задължения има и без да го хакнеш. А и май се оказва, че ДБ стои зад хакването все по-ясно. Лошото е, че дори и Биволъ се оказват накрая абсолютни далавераджии и крадци с техните сделки с имоти. Така, че нямате шанс. Ако ще Борисов и ГЕРБ днес да се самозакрият няма кой десен да дойде при вас. А всеки човек може да критикувате 100 неща. Естествено е това. Няма как България да се оправи с магическа пръчка.
(Виж повече >)

Христо Иванов: Безотговорността на българска територия се превръща в европейски проблем

/ Анализи 18
Шори  Шпеков Шори Шпеков / Любопитно
[quote#4:"Norman Granz"]"След като е възможно в България да се пробие база данни на НАП, която би трябвало да е една от най-защитените бази данни. След като е възможно да се продава гражданство, да влизат хора на летището, без да бъдат проверени паспортите им – по същия начин всеки елемент от европейската сигурност, разположен на българска територия, като граничен контрол, общи информационни бази данни и т.н., всичко това може да стане обект на такива посегателства."Хайде някоя гербаджийска калинка да оспори това твърдение.Ама не с плювни по "умнокрасивци" и "подопашници", а с факти.Трудна работа, нали? Защото ХРИСТО ИВАНОВ КАЗВА ИСТИНАТА.След 10 години СИКокрация, сме това: разграден двор, пробив в колективната сигурност на Европа, рай за мошеници и мафоити.Благодарим ти, ГЕРБ.И лично на теб, Бате.[/quote] И на теб благодарим за просветителската дейност! И най-заблудените се убедиха в предимствата на турбо либертарианството!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.