Тия правят АТЕНТАТ срещу демокрацията.

Статистика

  1. 258302 Комикса общо
    /
    53 Комикса за деня

Коментари на часа

Едно наум: Прокуратурата разпространи гръб на снимка със списък на богати българи

/ Едно наум 142
Aniram K Aniram K / Неутрално
Бизнес клуб "Възраждане" беше учреден през септември 2001 г. от осем предприемачи, които се определиха като представители на едрия бизнес. Това са президентът на "Мултигруп" ("Ем Джи корпорация") Илия Павлов, банкерът Емил Кюлев, президентът на "Нове холдинг" Васил Божков, собственикът на "Дарик радио" Радосвет Радев, както и главните редактори на вестниците "Труд" и "Монитор" - Тошо Тошев и Петьо Блъсков, застрахователният бос Добромир Гущеров и собственикът на "Електроимпекс" и представител на гръцката фамилия Вардиноянис Борислав Дионисиев. ... Въпреки гръмките намерения само месеци след учредяването му започнаха и молбите за напускане. Първи повлече крак Тошо Тошев. Малко след това със скандал си тръгна координаторът на "Възраждане" Стоян Денчев. Мястото му беше заето от Петя Гроздева. От сдружението се оттеглиха и Кюлев и Гущеров, а Павлов беше убит. Последните напуснали са Иван Павлов и Елена Иванова от "Рейхолдинг". Според слуховете оттеглянето си обмислят петролните братя Бобокови и Александър Кашукеев от "Металснаб холдинг", които вече не смятали, че членството в клуба по някакъв начин стимулира бизнеса им. Ако това се случи, освен от четиримата учредители българският бизнес ще се представлява само от Симеон Пешов от "Главболгарстрой", Величко Александров от "ИТА ефект", оръжейния търговец Петър Манджуков и собственика на соковете БББ Пламен Минчев. https://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2003/05/27/136410_vuzrajdane_veche_broi_chlenovete_si_na_prusti/
(Виж повече >)

Едно наум: Прокуратурата разпространи гръб на снимка със списък на богати българи

/ Едно наум 142
Ехото на Гласът Ехото на Гласът / Неутрално
[quote#9:"fma07648440"]Прокуратурата не знае какъв е тоя списък, обаче го публикува като доказателство, цирк.[/quote] За съжаление това е днешното ниво на българската прокуратура. Според мен е трагедия, а не цирк - трагедия и резил за държавата.
(Виж повече >)

Едно наум: Прокуратурата разпространи гръб на снимка със списък на богати българи

/ Едно наум 142
debruckere debruckere / Неутрално
[quote#35:"Котаракът на Шрьодингер"]Като гледам в списъка какви честни и високо морални хора има, това ще трябва е списък на дарители. 😀[/quote] Интересно защо най-големите "дарители" липсват. Ама то никой не очаква друго от прокуратурата. След като самата "радост" Гешев преди години сам не откри връзка между КТБ и въпросния едър "дарител" :)
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.