Това, че Р. Овч. ще седне на подсъдимата скамейка е добре, лошото е, че като  Бисеров ще стане като НЕВИНЕН.

Статистика

  1. 240408 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Григор Димитров се срина срещу 405-ия в света и напусна рано турнира в Атланта

/ Спорт 17
Мавродинов Мавродинов / Неутрално
Въпросът ще опре до пари. Няма победа, няма кинти. Тенисът е скъпо нещо. Екип, логистика, резиденция в Монако, каки.... Ще трябва да се реже нещо. Икономии!

Григор Димитров се срина срещу 405-ия в света и напусна рано турнира в Атланта

/ Спорт 17
SS SS / Весело
Опукаха го като току що откъснат пресен аскьовски каунь ... Ама да не го мислим Гришката ! Винаги може да пичели от пенис уроци, пардон - тенис за богати застаряващи каки ...

Христо Иванов: Безотговорността на българска територия се превръща в европейски проблем

/ Анализи 25
Шори  Шпеков Шори Шпеков / Любопитно
[quote#4:"Norman Granz"]"След като е възможно в България да се пробие база данни на НАП, която би трябвало да е една от най-защитените бази данни. След като е възможно да се продава гражданство, да влизат хора на летището, без да бъдат проверени паспортите им – по същия начин всеки елемент от европейската сигурност, разположен на българска територия, като граничен контрол, общи информационни бази данни и т.н., всичко това може да стане обект на такива посегателства."Хайде някоя гербаджийска калинка да оспори това твърдение.Ама не с плювни по "умнокрасивци" и "подопашници", а с факти.Трудна работа, нали? Защото ХРИСТО ИВАНОВ КАЗВА ИСТИНАТА.След 10 години СИКокрация, сме това: разграден двор, пробив в колективната сигурност на Европа, рай за мошеници и мафоити.Благодарим ти, ГЕРБ.И лично на теб, Бате.[/quote] И на теб благодарим за просветителската дейност! И най-заблудените се убедиха в предимствата на турбо либертарианството!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.