София - Венеция на Балканите..

Статистика

 1. 240408 Комикса общо
  /
  33 Комикса за деня

Коментари на часа

Германското автомобилостроене има сериозни проблеми

/ Свят 26
Божикравов Божикравов / Любопитно
До коментар [#3] от "FourOhFive": Първият работещ прототип на цифров фотоапарат е точно на Кодак, още през 70-те години, но тромавата корпоративна структура не позволи реализацията на такъв радикален продукт, докато вече не беше твърде късно. Не че няма и положителни примери от големи и стари компании да правят бързи маневри в обособяващи се пазари. Чудесен пример е ИБМ с техният персонален компютър през 1981 г., чиито успех се дължеше най-вече на далновидното решение на шефовете да отделят този нов бизнес в собствена структура, прескачайки традиционно протяжната корпоративна бюрокрация.
(Виж повече >)

Под натиска на ДПС ГЕРБ склони да запази машинното гласуване на парламентарни избори

/ България 35
меншевик меншевик / Неутрално
До коментар [#1] от "АзКлавдия": Станахте луди я. Ту сте против машините, ту сте за тех. Квото каже свинята това става, баце слуша и изпълнява, не ви ли е ясно на герберастите?

"Демократична България" поиска оставката на Иван Гешев

/ България 103
АзКлавдия АзКлавдия / Неутрално
[quote#77:"spiegel"]До коментар [#71] от "АзКлавдия":Е, нека форумците сами преценят дали не защитаваш Гешев. И се отказваш от оценка на работата му, дори след като съдът, който даде такава непропорционална присъда на Иванчева, я оправда за взимане на подкуп, а Гешев правеше пресконференции за светенето като елха?!За Христо Иванов отново шикалкавиш и заобикалаш въпроса с централизираната по съветски прокуратура.[/quote] Нека преценят, разбира се! И да, отказвам се от оценка на работата му, а след като Иванчева иде в затвора на последна инстанция, ще му кажа "браво"! Ако не иде в затвора, значи не си е свършил работата както трябва и съдът не е убеден. Какво толкова сложно има? За съветски работи и Христо Иванов отказвам да говоря в едно изречение. Прокуратурата не е нищо повече от една страна по съдебното дело. Важен е съдът. Шведска, съветска, това зависи от хората в нея. Ако са читави, дреме ми какъв й бил моделът. В Щатите главният обвинител е член на правителството. Очевидно не това е важното.
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Michael Jordan
  Michael Jordan
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  ЕМЕС

  Сред модераторите някой умник се намира,
  който коментари против БСП, ги изтрива.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.