Давай газ за Бургас  че времето не чака.

Статистика

  1. 254490 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Богослужението, от което избухна вирусна бомба със закъснител във Франция

/ Европа 53
plamen_b plamen_b / Гневно
БПЦ да си вземе бележка! И да не смята, че Прявославието е единствената "правилна" религия, чиито последователи ще бъдат предпазени от Господ ако участват в службите на Цветница и Великден! Има телевизия, има интернет, използвайте ги за службите си! Сигурен съм, че правителството с радост ще ви предостави безплатно ефирно време по празниците!
(Виж повече >)

Богослужението, от което избухна вирусна бомба със закъснител във Франция

/ Европа 53
Мейдънхед Мейдънхед / Неутрално
[quote#2:"gozambo"]А защо няма толкова дълга статия,или поне два реда,как гламавите либерасти за доказват,че не са расисти,целуваха демонстративно докараните от Ухан китайски работници по площадите на Италия и така разпространиха вируса в цяла Италия,оттам в Европа? [/quote] Китайски работници в Италия? Специално докарани от Ухан? Имате фантазия.
(Виж повече >)

Приходите в бюджета са с над 205 млн. по-малко от разходите в края на март

/ България 16
Rienzi_18 Rienzi_18 / Неутрално
Изтриха ми предишен коментар, но понеже никой не може да ме спре да правя добри дела, реших да дам съвет, как гейовете безопасно да правят секс, при коронавирус. Ако пасивният гей (педераст) се хване за палците на краката, а активният гей (манаф) му го завира отзад прав, ще има разстояние над метър. Сложат ли си и противогази и използват кондоми, защитата е стопроцентова.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.