Имало едно време на Изток...

Статистика

  1. 254676 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Заразените по света са над 1 млн., жертвите - 51 хиляди

/ Свят 38
Да вярваме на истината Да вярваме на истината / Неутрално
До коментар [#29] от "eti mehter": Не е вярно. Въпреки, че очевидно криехте, което сега е видно тезата ми беше, че няма смисъл. Като почнат да измират масово хора каква полза.

Петролът рязко поскъпна, очаква се сделка за голямо свиване на добивите

/ Свят 130
Аскет Аскет / Неутрално
[quote#106:"Pontif New Dnevnik SUCK"]И нещо друго, аз съм тука от 35 години. [/quote] [quote#111:"Pontif New Dnevnik SUCK"][quote#90:"Аскет"][/quote]And by the way go F yourself![/quote] Хиляди пъти съм задавал един и същи въпрос и никой "чужденец-отродител" не ми е отговорил задоволително... След като 35 години си там, така ли не можа да намериш американци, с които да си лафиш, американска среда, в която да се въртиш, американски форуми, в които да пишеш... Уж всички сте забравили за България и не искате да си спомните за "ада", все в български форуми се врете, все акъл наливате... Ми пишете в тамошни форуми, наливайте им акъл на тамошните... Кво непрекъснато грачите и бълвате помия срещу нас... Да си 35 години в една държава и да няма с кой един лаф да си смениш... Едва ли можеш да си представиш какъв си, след като всички те отбягват! Егати! ------- Огромната част от нашенци (те са над 99%), които пребивават в чужда държава с години, но си пишат с мекота, уважение, разбиране, без изхвърляне, без обиди, държат на чуждото и своето достойнство и е удоволствие да се общува с тях. Но има 1%, който, като почнат, няма спиране - аз съм трилионер, аз мога, аз успях, вие сте простаци, идиоти, некадърници, не знаете, не можете, псуват като каруцари (виж се! - и дори няма да се извиниш за тази простащина!) Егати комплексарщината!
(Виж повече >)

Петролът рязко поскъпна, очаква се сделка за голямо свиване на добивите

/ Свят 130
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#90:"Аскет"][/quote] КОментара ми не е адресиран до тебе та не разбирам защо се тригерваш като 16 годишна ученичка на коятo са и казали че не е "hot". Кометара ми е kъм човек който определно използв думата Фалиране в смисъл на унищожаване и изчезване на този бизнес. Дори и не съм си помислял да образовам такъв ерудит като тебе, най-малко да попадна под безпощадната критика на експерт от анонимен форум. Ако съм те обидил на ЕВропа, Русия, България или Павликени, моля приеми смиреното ми извинеие. And by the way go F yourself!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.