Разбрахме се да не се купуват мачове,... Резил!

Статистика

  1. 260891 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Бариерата на "Росенец" падна, вдигната е временна ограда

/ България 74
George Svinarov George Svinarov / Неутрално
До коментар [#7] от "svoboden": "Много хора в България са си оградили имотите, е и!?" Доган е оградил публична собственост в нарушение на конституцията. На тъп ли се правиш? В конфликта от едната страна е мафията която не желае да спазва законите, а от другата са гражданите които искат законите да важат за всички. Ти, с идиотското си изказване, на коя страна се поставяш?
(Виж повече >)

Радев: В следващите дни мафията ще сее разкол

/ България 130
hhhuuunnnn hhhuuunnnn / Неутрално
[quote#57:"nkk81"]Много хилав контрапротест. Отчетоха дейност пред тиквите,взеха надника и бързо обратно в автобусите и кой от където. ЖАЛКАРИ[/quote] викаш не е като истинския цървул-хипстър или поне като дребен наркодилър от череп-бсп - они са истински маладци
(Виж повече >)

Бариерата на "Росенец" падна, вдигната е временна ограда

/ България 74
George Svinarov George Svinarov / Неутрално
Доган срещу българския народ. Епизод пореден. Лошото за него е, че позицията му (след като се афишира) не може да бъде спечелена. Няма как от тази позиция да имаш подкрепяща политическа сила. ДПС едва ли в тези условия може да надхвърли 10%.за всяка друга партия, обвързването с ДПС е политическа смърт. Според мен по правилната позиция би било да се изостави (макар и временно) битката за Росенец. Няма кой знае какви ползи за ДПС ООД от тази битка освен демонстрация на сила. Само че да демонстрираш сила срещу народа е тъпо. Доган явно изкуфява. Възрастта не прощава на никого.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.