Мафиите по света се наименуват или на територия, или на основателя, а в България се наричат  "Министерства на..."

Статистика

  1. 252608 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Здравка Евтимова: Ще запомни ли някой името на предателя на Левски

/ България 90
МОЙШЕ  ТОЛКОЗ МОЙШЕ ТОЛКОЗ / Неутрално
[quote#85:"klimentm"]До коментар [#79] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":'Записките' е изключителна книга,не само като фактология на онези времена но и страхотен портрет на националната ни психология като народ,Захари е безпощаден в това отношение жалко че никак не сме се променили от онези времена до ден днешен,уви![/quote] Да, тази книга е СТРАХОТНА! Би трябвало да влезе в "задължителния списък на книги за четене" в последните класове на гимназията....Ама иди знай как ще я възприемат днешните илитерати/игноранти...които и Елвис не знаят кой е (или го свързват с Елвис Костело). За по старите поколения (отрасли през соц'а учени по тогавашните догми) тази книга е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!!!!!! За четящите де, не за чукчите писатели... До коментар [#85] от "klimentm":
(Виж повече >)

Здравка Евтимова: Ще запомни ли някой името на предателя на Левски

/ България 90
john_3volta john_3volta / Весело
Разказът на Здравка за кръвта от къртица бил публикуван в американски учебници в тираж 1 милион? Вие нормални ли сте? Американците са 330 милиона, как може петокласниците им да са 1 милион? Или искате да кажете че всичките им ученици учат от един учебник?
(Виж повече >)

Здравка Евтимова: Ще запомни ли някой името на предателя на Левски

/ България 90
klimentm klimentm / Неутрално
До коментар [#74] от "disorg": Четерима българи са участвали в процеса срещу Левски,един от тях Иванчо Хаджипенчович сетне произнася реч при откриването на паметника му. Захари Стоянов описва епизода когато се среща с овчаря който ги предава на турците вследствие на което е убит Бенковски,срещат се след Освобождението на почти същото място до моста на реката където е устроена засадата им.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.