Само 15 са къщите за тъщи, ако исках и по малко щяха да бъдат.

Статистика

  1. 269316 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Според британски съд под 16 години човек няма правилна преценка за спиране на пубертета

/ Свят 29
Симо Симо / Неутрално
Смяната на пола не е нищо повече от осакатяване. Толкова са се съсредоточили в половите си органи, че са забравили да бъдат хора. А на децата винаги им е интересно какво е да си от другата страна. И едно филмче, за това че е "възможно", е достатъчно да ги подтикне да мъркат на родителите си. После влизат във филма, завърта ги живота, порноиндустрията и един ден се събуждат и си казват "Какво направих?". Ако въобще се събудят.
(Виж повече >)

Атанас Атанасов: Зависимостите на Борисов опират и в корупция, и в проституция

/ България 241
dnevnikar dnevnikar / Любопитно
UNITED EU UNION Генералът се обосновава с (основава се на) обясненията и съображения на Генерал 2 (Борисов). И на видеодокументи. Какво друго доказателство ще е достатъчно, за да падне любимия ви вожд 2? До коментар [#212] от "Dariya Koleva": Генерал Атанасов много дълго е в политиката, ама не е много помъдрял! Тези негови голи обвинения за корупция и проституция нищо не струват, защото той няма нито едно доказателство.
(Виж повече >)

Русия ще е основна заплаха за НАТО още 10 години, но не е само тя

/ Свят 131
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
[quote#117:"Pontif New Dnevnik SUCK"][/quote] Искандерите им на руснаците са като крилатите ракети, които преди няколко години изстреляха по цели в Сирия, а те паднаха в Иран. Но нали с Иран са братушки, ония си зтраяха. Какъв цирк щеше да е, ако бяха паднали в Израел или Турция! Повече такива ракети не изстреляха.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.