Запушихме теча със среден пръст.

Статистика

  1. 242050 Комикса общо
    /
    52 Комикса за деня

Коментари на часа

В руската пропаганда за България лявата ръка не знае какво прави дясната

/ Свят 71
ali_ibn_isa ali_ibn_isa / Весело
[quote#0:"От статията"]В заключение той описва ситуацията с цитат на герой на Ал Пачино - "Най-лошото от всичко е ампутираната душа".[/quote] Това означава, че този расиянски полит-работник гледа упадъчни американски филми с Ал Пчино, вместо да цитира нещо от Щирлиц :) --- Иначе, странно самочувствие демонстрира този палячо!?:) Защото.. 'Най-бедната страна в ЕС' има сходен стандарт с 'най-голямата страна в света' - Расссия. Та, именно тази сатрапия, разполагаща с всевъзможни природни ресурси, ценни метали, нефт и газ се хвали, че е достигнала до стандарта на 'най-бедната страна в ЕС'. Смешни, жалки и мнооого противни! :) Само от един мизерен ремонт на допотопните съветски самальоти, Расия сваля кожи за половин милиард. Като прибавим цакането с газта и това, колко ни струва монопола на расиянския картел Лукойл, то всяка година за 'данък Расия' отиват над 2 млрд долара. Гласят ни и нов хомот - АЕЦ Белене :)
(Виж повече >)

В руската пропаганда за България лявата ръка не знае какво прави дясната

/ Свят 71
blagoj blagoj / Неутрално
Благодарим за грижата, но ако попитам руснаците защо шеста поредна година резлните доходи в Русия намаляват дали няма тяхната пропаганда да ме превърне в американец, който се намесва във вътрешните им работи и прави майдани? България плати F16-тките и в същия момент пенсиите се увеличиха с повече от 5 %. Руснаците се гърчат, над 20 милиона са под прага на бедността, а той в Русия е много нисък. Чудя се може ли човек да обича едновременно Русия и да харесва днешната руска власт? Очевидно не може. Тези руснаци, които обичат страната си в момента са в арестите.
(Виж повече >)

Едно наум: Прокуратурата вече хвърля в ареста за драскане върху некролог

/ Анализи 41
Gopeто Gopeто / Неутрално
Познати са ми казвали, че само в България има обичай да се лепят некролози. Иначе за неадекватната специализирана прокуратура, след случая с пръскачките, които са обект на терористичен акт, не могат да ме изнендата с глупости.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.