Скейтърите и хакерите  я разсипаха      тая държава.

Статистика

  1. 242286 Комикса общо
    /
    28 Комикса за деня

Коментари на часа

Кой е прав в казуса "Дарина Такова"

/ Анализи 44
Nelumbo Nelumbo / Неутрално
1. Правилата не са създадени от директорката - това министър Банов поне би трябвало да знае, но явно и това не знае. 2. Г-н Тицин, разбирам позицията ви, заради съпругата ви и нейната майка, но вие искате ли да започнем да подреждаме държавата, в която живеем или не? Ако вашата съпруга иска да преподава в Парижка консерватория, без конкурс ли ще стане това? 3. Законът е над всичко. Или пък не?
(Виж повече >)

Кой е прав в казуса "Дарина Такова"

/ Анализи 44
blagoj blagoj / Неутрално
И певицата, и директорката са прави, а този, който не е прав е Банов. Той очевидно не знае каква е работета на един министър и ми прилича на бившия министър на здравеопазването Москов (срам ме е че гласувах тогава за него), който като министър вместо да предлага законови способи да се подобробри работата на "бърза помощ" тръгна да се договаря с неформални цигански тартори. Банов е или комплексиран или идиод, че да уволнява по този начин от социалните мрежи. Или пък си мисли че е министър в някоя друга държава.
(Виж повече >)

Кой е прав в казуса "Дарина Такова"

/ Анализи 44
doroteus doroteus / Неутрално
За сега нищо не е станало , освен едни "преливания от пусто в празно " - ХЕМ ВЪЛКЪТ ДА Е СИТ - ХЕМ АГНЕТО ЦЯЛО ! А др.Тицин , приветствайки министър Банов и изказвайки пожелание всички министри да са като него сякаш вика : "ЕЛА КОРНЕЛИЯ , ПРИ ТЕБ И ПРИ ВАШИТЕ ПРОСТО ЗАКОНИ НЯМА ИЛИ АКО ИМА ТЕ СА ЗА ДРУГИТЕ ! Оставка не е подадена , Банов я иска чрез "Фейсбук " , до тук - да си помисли Борисов за този министър - нужен ли му е такъв , за когото ЗАКОНЪТ Е ВРАТА В ПОЛЕ ???? Интелресно на какво мнение е баща му - Васил Банов ! Добре е да го НАШАМАРИ !
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.