Фандъкова предлага  електрически велосипеди,  ние ще ви ги нарисуваме!

Статистика

  1. 242258 Комикса общо
    /
    54 Комикса за деня

Коментари на часа

Нужно ли е световноизвестна оперна певица да мине през конкурс, за да преподава в София

/ България 100
Торбеш Торбеш / Неутрално
Нека има конкурс! В него нека да има обаче, една допълнителна точка - решаващ бонус. Точката "международен опит и признание", нещо като по-висока летва. Това именно е начинът да преодолеем провинциализма - той е смърт за високото изкуство и за високото ниво въобще. В оперното изкуство международното признание и аплодисменти са печат за високо качество. Ако в конкурса се яви някой от класата на г-жа Такова - печели заради това си предимство, защото ние искаме да имаме не провинциално, а световно и по изключение - само европейско ниво за нашите деца. Трябва всячески да се дава предимство на тези, които ни извеждат на европейско и световно ниво. От това имаме нужда като нация, другото е посредственост и затъване в блатото на провинциализма. А провинциализмът е похабил толкова таланти!
(Виж повече >)

Нужно ли е световноизвестна оперна певица да мине през конкурс, за да преподава в София

/ България 100
papуre papуre / Неутрално
Добрева посочи, че е назначена на поста от министър Банов, за да спазва и изпълнява законите. Тя ще поиска среща с него, за да го запознае и със своята гледна точка. Самият Банов обясни на всеуслушаниу как се постъпва при драстично нарушение на закона - обявяваш , че работиш за благото на държавата и на националния интерес . И съдебната власт - прокурори и следователи онемяват . А съдиите право седят , но криво съдят . За разлика от кадиите . А Банов е просто поредния наглец . Да уволни директорката и после да плаща за всички последствия . Но не от държавния бюджет - от тлъстите си сметки .
(Виж повече >)

Нужно ли е световноизвестна оперна певица да мине през конкурс, за да преподава в София

/ България 100
andreas_hofer andreas_hofer / Неутрално
Щом има конкурс, трябва всеки кандидат да мине през него. Но, ако е вярно, че не й признават международния опит, това е тъпо. Също дори при конкурс би трябвало да има някаква вратичка за освобождаване от една част от конкурса, но не и от целия конкурс.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.