Някой трябваше да каже на Слави Трифонов,че партия “Съсипаха я тази държава” щеше да привлече още  по-категорично таксиметровия вот.

Статистика

  1. 242204 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Прокуратурата публикува нова порция доказателства по разследването срещу "Тад груп"

/ България 317
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
UNITED EU UNION Чудесно ;) Обясни ся на Бойча Борисов същото. Не става за Министър по киберсигурност вълшебница покорила само МS Office. Повече не става тази или онази на Бойча в Европейски институции. пп Сексуални умения - настрана До коментар [#290] от "cmy12603507": лице, завършило само средно образование + някакъв сертификат, е просто специалист- съгласно нашето законодателство, а онзи, който е експерт, би следвало да е с ОКС поне бакалавър
(Виж повече >)

Съветско-нацисткият пакт от 1939 г. - необходимо зло или опортюнизъм?

/ Европа 201
fio41315648 fio41315648 / Весело
В Западна Европа, трябва свещи да палят на мустакатия чичо Ади! Ако не се беше усетил, какво му гласи, другият мустакат- чичо Джо, не само половин Европа, щеше да познава прелестите на комунизма!!!

Прокуратурата публикува нова порция доказателства по разследването срещу "Тад груп"

/ България 317
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
Маркс МОЧА имени В.И.Лелина Лочете от Изворите, другари. Владимир Илич Улянов Ленин КПСС ЦК на КПСС ТАСС ЦК на ТАСС ... Пардон. Началото! Маркс и Энгелс: Бащиците Отци на Коммунистический Манифест. Първооткриватели на агитпропа. Без Маркс и Энгелс (и без Ленин) СС (вкратце, от СССР) в продължение на 70 години щеше да е нищо. Благадарение Маркс, Энгелс и Ленин СС устиска до 1992. А вашия Гебелс - до 1945. Изваждайте си изводи До коментар [#113] от "Mike Crazy": Ето една малка част от принципите на Гьобелсовата пропаганда 1.За да е успешна пропагандата, трябва да предизвиква интереса на обществото и трябва да бъде разпространена чрез средствата за масова информация.2.2. Пропагандата трябва да се планира и изпълнява само от един център. а) всички нареждания трябва да излизат от там. б) те трябва да бъдат координирани с всички отговорни активисти в нужния висок дух. в) центърът трябва да контролира всички други агенции, които имат пропагандно влияние. Да ви прилича това със стила на новите порции материали на българската прокуратура. —цитат от коментар 48 на Чърчил Не, прилича ни на редакционната политика на "Дневник", "Клозет" и останалите олигархични гЪзети.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.