Не ме ли чувате? Вентрологът ми е в отпуск...

Статистика

  1. 242142 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Видео: Преди 20 години бе взривен мавзолеят в София

/ Видео 129
Coldplay Coldplay / Неутрално
[quote#107:"тулса"]До коментар [#103] от "vila":Добрите идеи се раждат в добре подготвени ...разбирай промити, глави.:)Наскоро си бях в София след 10 годишно отсъствие. Посетих и НДК и там ..тържествувах над извращенията на комунизма в прекрасната и безплатна обществена тоалетна. Не ми са е случвало да намеря такава в Ню Йорк.[/quote] Тав. Тулса, ама защо лъжеш като руски циганин? Ако живееш в Америка (по твоите думи) значи, че си измисляш. Но това, че си изпечен лъжец, като всички форумци с руско самосъзнание, не е изненада. В Щатите обществените тоалетни са БЕЗПЛАТНИ! Поне в седемте щата, където съм живял. В Българияя всички обществени тоалетни в момента са със заплащане. Не знам на кой в ди.ника си се заврял, за да се изпи.аеш, може и да има такъв за теб.
(Виж повече >)

Чадърът на къмпинг "Черноморец" ще струва до 6 лв., а на "Поморие изток" - до 7 лв.

/ Бизнес 74
primerno primerno / Неутрално
До коментар [#70] от "Халдип Исйолов": Оф, с такива коментари умирам от смях. Първо къде информацията за местенето? Второ как разбра, че Бедрум разчита на българи? Ако беше така, щеше да си направи дискотеката във Варна или в Бургас. И трето ще кажеш, че всички българи почиват на Калитеа.....
(Виж повече >)

Чадърът на къмпинг "Черноморец" ще струва до 6 лв., а на "Поморие изток" - до 7 лв.

/ Бизнес 74
primerno primerno / Неутрално
До коментар [#71] от "Халдип Исйолов": На хора, които сравняват малка гръцка таверна с цените на ресторантите на Златни или във Варна винаги ще им е скъпо. Истината, е че 2018 беше рекордна за летния ни туризъм, повече от това много трудно може да поемем. Трябва да се работи много повече за разширяването на: СПА, културен, градски туризъм в останалата част от страната.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.