bTV ще е в сигурни ръце

Статистика

  1. 242204 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Прокуратурата публикува нова порция доказателства по разследването срещу "Тад груп"

/ България 315
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
UNITED EU UNION Не отговаряй на въпроси с въпрос, пишман трол "адвокатке". Отговори за Обществената поръчка от Национално Евро значение. Къде е публикуван конкурсът търг обществена поръчка. В тоталитарния орган Раб.дело? Дата? Постоянен (www) адрес? До коментар [#203] от "cmy12603507": Та- той ли знае по-добре кой е обучавал служителите на гдбоп или ти?
(Виж повече >)

Прокуратурата публикува нова порция доказателства по разследването срещу "Тад груп"

/ България 315
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
UNITED EU UNION Чудесно ;) Обясни ся на Бойча Борисов същото. Не става за Министър по киберсигурност вълшебница покорила само МS Office. Повече не става тази или онази на Бойча в Европейски институции. пп Сексуални умения - настрана До коментар [#290] от "cmy12603507": лице, завършило само средно образование + някакъв сертификат, е просто специалист- съгласно нашето законодателство, а онзи, който е експерт, би следвало да е с ОКС поне бакалавър
(Виж повече >)

Тръмп "заповяда" на американските компании да напуснат Китай

/ Свят 197
Realist Realist / Неутрално
И Кимчето, приятеля на Тръмп, току що изстреля нова ракета. Не знам нещо което Тръмп да е започнал и да не се е провалил в това президенство. Също като бизнесите му, също като фалитите му, също като университетите му, също като браковете му, и също като телевизионните му изяви.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.