Ти научи ли? На гръмналият полигон до Архангелск нямало радиация и тя намалявала.

Статистика

  1. 242204 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Прокуратурата публикува нова порция доказателства по разследването срещу "Тад груп"

/ България 315
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
UNITED EU UNION Не отговаряй на въпроси с въпрос, пишман трол "адвокатке". Отговори за Обществената поръчка от Национално Евро значение. Къде е публикуван конкурсът търг обществена поръчка. В тоталитарния орган Раб.дело? Дата? Постоянен (www) адрес? До коментар [#203] от "cmy12603507": Та- той ли знае по-добре кой е обучавал служителите на гдбоп или ти?
(Виж повече >)

Прокуратурата публикува нова порция доказателства по разследването срещу "Тад груп"

/ България 315
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
UNITED EU UNION Чудесно ;) Обясни ся на Бойча Борисов същото. Не става за Министър по киберсигурност вълшебница покорила само МS Office. Повече не става тази или онази на Бойча в Европейски институции. пп Сексуални умения - настрана До коментар [#290] от "cmy12603507": лице, завършило само средно образование + някакъв сертификат, е просто специалист- съгласно нашето законодателство, а онзи, който е експерт, би следвало да е с ОКС поне бакалавър
(Виж повече >)

Заради президента на Бразилия Европа може да блокира свободната търговия с Южна Америка

/ Свят 47
mirohero mirohero / Неутрално
Е сега. Като сключиш търговско споразумение, нал се очаква да се увеличи бизнеса - то соя, фуражи и месо как да ги произведат в нарастващи количества в Бразилия, ако не изсекат Амазония ? В момента основния износител на соя и фуражни култури за ЕС и Китай е Бразилия, та какво може да очаква "загрижената международна общност" ?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.