Не го разсейвайте, че искам да го подготвя

Статистика

  1. 247555 Комикса общо
    /
    55 Комикса за деня

Коментари на часа

ГЕРБ поиска Нинова да назове бизнесмените, които според нея са искали да я свалят

/ Политика 28
Кум Лисан Кум Лисан / Неутрално
Нищо няма да назове, защото такива разговори не е имало. Другарката ако не говори за Бойко никой няма да я слуша. Едва ли на някой в Герб му дреме на шлифера за КУРнелия.

ГЕРБ поиска Нинова да назове бизнесмените, които според нея са искали да я свалят

/ Политика 28
Dankol Dankol / Неутрално
Нинова е най-хубавото нещо което може да се случи на ГЕРБ ! Нямат никаква полза да я свалят , даже една проевропейска БСП ще бъде сериозен трън в гербаджийския з*дник . Докато сега Корнелката се е превърнала в социалистическия Валери Симеонов и лъже соц дебилите с всякаква демагогия и популизъм .
(Виж повече >)

Двете седмици изслушвания срещу Тръмп събраха планина от доказателства

/ Свят 137
tacheaux tacheaux / Неутрално
Въпросът на демократите е оказал ли е натиск Тръмп към своя колега Зеленски за продължаване разследването на сина на Байдън за корупционни практики или не. Този въпрос намира лесен отговор като се пита Зеленски, дали му е оказан натиск от страна на Тръмп. Ето как демократите създават абсурдна ситуация , която унижава Америка , защото излиза , че съдбата на американския президент зависи от президента на една чужда държава. Ако Зеленски каже , че му е оказан натиск, то няма мърдане за Тръмп. Това е желязно доказателство и импийчмънта на Тръмп е сигурен. Излиза , че Зеленски може да свали американския резидент от власт, ако пожелае. Такава възможност му е дадена от Демократическата партия на Америка. За демократите оказването на натиск от страна на техния президент на президента на чужда държава е по-лошо и наказуемо , отколкото чуждия президент да свали техния президент по същата причина. В желанието си да свалят своя президент демократите можеха да потърсят други поводи и причини , а не да поставят Америка в такова унизително положение. Но сагата не спира дотук. Зеленски , от когото зависи съдбата на американския президент , заради безумието и националната безотговорност на демократите , снизходително заявява , че не му е оказан никакъв натиск от страна на Тръмп. Тези изявления на Зеленски са достатъчни процедурата за импийчмънт да бъде спряна, но не би. Тя продължава с което демократите злепоставят президента на една чужда държава , като демонстрират пълно игнориране на неговите изявления за това , че не му е оказан натиск. С други думи , не му вярват. Туш! Изводите , които правя за себе си са , че Демократическата партия е деградирала морално до такава степен , че вече е опасна за Америка. Тя не бива да се допуска до властта , докато не се обнови изцяло, но такова самопречистване едва ли е възможно , като виждаме младите кадри в нея какво представляват.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK