Ставаш за циркаджия,

Статистика

  1. 245626 Комикса общо
    /
    55 Комикса за деня

Коментари на часа

България е безразлична към насилието над жени, смята специалният докладчик на ООН

/ България 175
zle_platen_trol zle_platen_trol / Неутрално
До коментар [#165] от "carlosestrada": Не всички в България приличат на братчедите ти от гетото. Странно нещо сте ромите, мислите си, че след като вие сте педофили, насилници и крадци то всички са като вас. Ми не са.
(Виж повече >)

България е безразлична към насилието над жени, смята специалният докладчик на ООН

/ България 175
Агент ТРИ ХиКс Ел биРИ и МуЗиКаТа яКо Да Свири Агент ТРИ ХиКс Ел биРИ и МуЗиКаТа яКо Да Свири / Неутрално
Юлиана, само един въпрос...........би ли допуснала детето ти да учи що е мастурбация на 4 години? не всичко е пари приятелко..............

Франсис Форд Копола за филмите за супергерои: Те са отчайващи

/ Развлечение 47
Lou Lou / Неутрално
Не знам колко от вас са запознати с професията на сценаристите в Холивуд. В света всеки ден се пишат стотици сценарии за филми от всякакви автори - ветерани професионалисти до пълни аматьори без никакъв опит в киноиндустрията. Над 99 % от тези сценарии за чеп за зеле не стават. Но има и много добри идеи, които за съжаление никога не получават зелена светлина за продукция от студията. В Холивуд няма агенция или имеил, където всеки ентисуаст да си изпрати своя авторски сценарий. За да успее някой да си пробута своята творба, трябва да има много връзки в студията или да се е прочул с някой индивидуален проект. Светът е пълен с потенциални сценаристи, които имат страхотни идеи. Но киното се прави с пари и за пари. Затова Холивуд влага пари само във филми, които биха спечелили много пари в кината. Комиксовите бози са точно такъв тип. Състоят се от няколко елемента - много компютърни ефекти, няколко големи кинозвезди за главните роли, посредствен сюжет /като да го разбере простолюдието/ и останалото - разходи за локации, филмовия екип и техника. Накрая с вложени 80-90 млн на филм излиза печалба 300 млн. И как посре някой да спре тая машина за пари? П.С. Като говорим за сценарии на филми, в един такъв холувудски филм първоначалният вариант и крайният, който гледаме, нямат нищо общо. Между двата варианта има средно между 3 и 5 драфта с промени. Ако режисьорът и студиото не са доволни, може сценаристите и 10 драфта да пишат. А може и безкрайно. Историята на киното е пълна с такива проекти, зарязани по средата и никога не видели голям екран.
(Виж повече >)
Коментари (0)




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.