Како Кичке,някакви хора палели сметищата.. Муцка,това не са хора,а доброжелатели... Палят боклука,за да останат само постиженията....

Статистика

  1. 243900 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Григор Димитров започва азиатското турне с мач срещу британец или китаец

/ Спорт 15
atmanpg atmanpg / Неутрално
[quote#7:"pet_fire"]"Българинът не попада в схемата за мастърса в Шанхай, като той ще участва единствено при получаването на "уайлд кард"..."Докъде я докара[/quote] За ралика от кого? От теб?

След комунистическата бъркотия: Разочарование

/ Анализи 158
Да вярваме на истината Да вярваме на истината / Неутрално
До коментар [#149] от "Against China": През социализма имаме повече убийства изнасилвания, грабежи и кражби от днес. Виж статистиката за тогава. Само, че не се отразяваха по медиите. Данъците бяха колкото сегашните и даже по-големи за работника. Безплатно образование и здравеопазване няма. То дефакто и днес е безплатно ама го плащане всички ние с данъците си. А пък за храните дълбоко грешиш. Днес са много по-качественото и имаш избор. Бяха що годе качествени до 1874 година после всичко стана соя. Не можеш да не убедиш, че Куна Лиса от соя е качествено спрямо шоколад от какао или кафе Инка. Или, че в лимонадата и бирата плуваха всякакви прашоци. Или, че саламите със соя са вкусни. И сега е пълно със салами със соя купувай си от тях. Аз си мислех, че в Демокрацията точно соята ще изчезне. Така, че храните ни сега са по-качественото много.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.