Имаме най-големият ренген в света..... "Буревестник" "Осветява" по 50 души накуп

Статистика

  1. 245401 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Джок Полфрийман: Намесих се да спася човек, не да убия

/ България 238
uporit uporit / Гневно
[quote#11:"cmy12603507"]А дано следващият път окото на някой убиец да се спре на теб...[/quote] Как си позволяваш да кълнеш, адвокатско изчадие? За каква се имаш? За върховен съдник ли? Ай сиктир!

Джок Полфрийман: Намесих се да спася човек, не да убия

/ България 238
uporit uporit / Гневно
[quote#41:"cmy12603507"]Предвид това, за мен 3/4 от коментаторите, считащи д.п. за герой, за мен са лица, изтърпели в затвор осъдителна присъда за умишлено убийство и аз НЕ ЖЕЛАЯ да имам никаква комуникация с тях1[/quote] Ти си абсолютна психоПАТКА! Я да чуем къде си завършила право?! В Симеоново ли?
(Виж повече >)

Стигмата Дивият Изток

/ Анализи 93
Hawaii Hawaii / Неутрално
[quote#89:"Gretel"]До коментар [#6] от "Hawaii":Османската империя е била ТОЛЕРАНТНА КЪМНАСЕЛЯВАЩИТЕ Я НАРОДИ.“——Тъй тъй... и сичкото там за Батак са комунистически измишльотини ... както и за арменците и ... На Ети поне му плащат да е глупав[/quote] Таваришче, Не ни давай за пример, трагичните случаи на ВЪОРЪЖЕН МЕТЕЖ СРЕЩУ ОФИЦИАЛНАТА ВЛАСТ каквито са и Батак, "както и арменците" Че дето се казва В ДНЕШНО ВРЕМЕ ЕДИН ЧОВЕЧЕЦ КАКЪВТО БЕШЕ ЧАКЪРА БЕШЕ ИЗПЕПЕЛЕН С ГРАНАТОМЕТ !!!!! за далеч по-малко НЕПОДЧИНЕНИЕ КЪМ ВЛАСТТА !!!! Случаят с АРМЕНЦИТЕ е ЧАСТ ОТ ТРАГЕДИЯТА НА ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА !!!! - 1915 Тогава, впрочем СЕ РАЗРАЗЯВА И РУСКИЯТ ГЕНОЦИД, когато РУСНАЦИ ИЗБИВАТ ОКОЛО 20 000 000 ДВАДЕСЕТ МИЛИОНА РУСНАЦИ в разразилата се БОЛШЕВИШКО - ИМПЕРСКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА след края на Първата Световна Война Апропо, Ако БАТАК беше РУСКА КРЕПОСТНИЧЕСКА ДЕРЕВНЯ И СЕ РАЗБУНТУВАШЕ срещу РУСКИЯ ЦАР с ОРЪЖИЕ В РЪКА, КАКВА ЩЕШЕ ТОГАВА ДА Е СЪДБАТА МУ ?!?!?!?!?! КАКВАТО Е НА ВАРШАВСКОТО ВЪСТАНИЕ, случило се горе-долу по онова време също!!!!! За какво говорим изобщо
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.