Борисов от гьола стигна до кюмюра

Статистика

  1. 245263 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Може ли да разчита Борисов на договорката си с Ердоган

/ Анализи 22
Voiko Voiko / Неутрално
Много точно са отразени статията българско-турските отношения на правителствено ниво. Бойко Борисов отдавна се е снишил пред Ердоган, подкрепя го за ЕС, за операциите му в Сирия и дори противозаконно в Турция бяха върнати турски граждани в разрез с решението на български съд. Впрочем Бойко Борисов смята Ердоган за свой приятел, защото е имал контакти с него, когато е бил кмет на Истанбул, а Бойко Борисов кмет на София. Засега по границата е спокойно, но на Ердоган не може да се вярва. Ако той реши да изпълни заканата си ще организира транспортирането на хиляди емигранти до границата с България.
(Виж повече >)

Футболните национали допуснаха позорна загуба от Англия в София

/ Спорт 184
historama historama / Неутрално
Българският футбол бе добър, когато имаше и добри провинциални отбори. За мен любимия е Черно море, вече на 106г., 4 пъти пъти шампион в АРФГ, 2 пъти трети, играл 4 пъти на финал за купата на България, 2 пъти за купата на УЕФА. През 1966г. бие великия "Аякс" на Пит Кайзер и Йохан Кройф (тогава на 19г.), срещу него играе и Божил Колев, на 17г., 3:1. Тогава Кройф за първи и последен път видял Златни пясъци. (при същото гостуване - приятелски мачове - равен с ЦСКА, а Левски пада. По-късно дойдоха времената, когато ако провинциален отбор случайно станеше шампион бе като национална трагедия.
(Виж повече >)

Балъков: Боби Михайлов и БФС не са проблемът на българския футбол

/ Спорт 17
Един вампир броди из Европа Един вампир броди из Европа / Неутрално
[quote#12:"Сахаров"]Явно покрай Боби се въртят много мръсни пари, за да скачат на амбразурата и да го бранят футболните хора в България. Преди време, покрай корупционните скандали в УЕФА (които между другото се потулиха доста успешно) се говореше, че е момчето за мръсни поръчки на Платини... Истината е, че Перукан е от 14 години шеф на БФС, като за този период българският футбол на национално и клубно ниво е в непрестанен регрес. Всички антирекорди са счупени, нито едно класиране за голямо първенство, школите не функционират, стадионите са празни и порутени, никакви трансфери на българи в чужбина... Единствените два камъка, които успя да сложи един върху друг, бяха, за да избягат от хорските погледи в центъра на София, премествайки централата в полите на Витоша, където да могат да се отдадат спокойно на ресторантьорския бизнес... Героят от 94-а се превърна в един престъпник и деградирал тип... Падението на плешивия, алкохолизиран комплексар Боби Михайлов![/quote] Обаче много добре танцува. А с поведението на "запалянковците" влязохме не в новините, ами направо в енциклопедиите.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.