ТОВА КОЕТО НЕ МЕ УБИВА... ПОСЛЕ МНОГО СЪЖАЛЯВА.

Статистика

  1. 243972 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Александър Кьосев: Бруталният език стана норма

/ Интервю 37
faeton. faeton. / Неутрално
Тази статия стои неестествено на страниците на този сайт. Тук се допускат просташки, цинични, лично обидни, вулгарни и нецензурни обиди към форумците! Уж има правилник, а той не се спазва и то от модераторите. Същите обиди се допускат към политици и обществени фигури, както български, така и чужди. И което е най- лошото, допускат се обиди към българския народ и държавата България. Не може бруталният език да е норма, а да се правиш на борец срещу него.
(Виж повече >)

Румен Радев е в Ню Йорк за среща на ООН по въпросите за климата

/ България 18
doroteus doroteus / Неутрално
[quote#5:"shagrat"]От там напреки в Сибир и да се не връща [/quote] Знаенето на историята на собствения нарос също е част от КУРТУРАТА , особено на ИНДИВИДИ като пРезидента 1А то ето какво стана : 31 януари, 19:43 / Tribune Въпрос към Радев залива Фейсбук: Ще почетете ли жертвите на комунизма? Снимка: Фейсбук Две години подред президентът не само разделя нацията, но се превръща в източник на фалшифициране на историята,пеейки в хора на тоталитарните ВЛЪХВИ !
(Виж повече >)

Александър Кьосев: Бруталният език стана норма

/ Интервю 37
АзКлавдия АзКлавдия / Неутрално
Не е вярно, че бруталният език е станал норма. Все още не е така. Например след авангардния опит на Радан Кънев да въведе "байхуй" (за това изписване настоява самият автор, не аз), това мило обръщение все още не е норма. Вярвам, че и с "главанаци" ще успеем да не го въведем като официално обръщение. За сведение между цветист и брутален език има огромна разлика. Сравни "шменти капели" и "накокържал" с "мама работи кучка" и "слуга на мафията".
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.