ЛЕЛЕ,ТЕЗИ ОТ ГЕРБ КАК СЕ НААКАХА ...ПАК

Статистика

  1. 254568 Комикса общо
    /
    78 Комикса за деня

Коментари на часа

Правителството иска още един месец на извънредно положение

/ България 93
Индиана Индиана / Неутрално
[quote#12:"Да вярваме на истината"]До коментар [#2] от "Лопе де Вега":Ами Боко въведе мерки отеьиу 1 месец дету от днес ги налага Канада. Галъп повтарям Галъп му дава 74% одобрение. Как мислиш дали ще загуби следващите избори.Затова спазвай дисциплина и това е.[/quote] Моите подозрения са, че след още един месец извънредно положение, Баце сам няма да иска да е повече премиер.
(Виж повече >)

Ако искате да спазваме заповеди, поне ги спуснете ясно

/ Анализи 26
chicago514 chicago514 / Неутрално
[quote#4:"Митев"]И на мен не ми харесват много от мерките, аз също губя както нерви, така и няколко хиляди лева, които в нормални обстоятелства бих заработил, също така не одобрявам никоя от крайностите, но пък и ми писна да чета толкова много хленч, рев, плач и обструкции. Тези хора сякаш забравят, че положението е извънредно не само на думи и не само по разпоредби. Никой не може да бъде докрай безупречен, вкл. и различните видове власти дори и при най-добро желание (справка - навсякъде по света). И затова прекаленото политиканстване в тези дни е признак на много ниска култура и слабо възпитание! Ето сега и тази г-жа издребнява по най-жалкия начин![/quote]Бе ти не виждаш ли какво става!?Под благородната загриженост за населението и местните щабове и те започнаха да издават ограничения каквито им скимне.Добре,съгласяваме се извънредното положение да продължи,но да кажат каква е целта-нула заразени за денонощие,да не минаваме 4000 хиляди заразени и 100 починали-не повече от 10 заразени и 2-ма починали на седмица,какво гоним!?Какви са целите!?Нека да обяснят.
(Виж повече >)

Загубата на вкус и обоняние може да е най-важният симптом на COVID-19

/ Свят 41
ND ND / Неутрално
До коментар [#10] от "Cybersas BG": Не само британците, и американците ще ги минем ! Както казваше един чичо от Мелник: "Кои са тия САЩ, бе? На мене ИЗБАТА ми е ПО-СТАРА от ДЪРЖАВАТА им!" ;-) ЧЕСТИТ 1-ви АПРИЛ, колеги! Да сме живи, ЗДРАВИ и усмихнати!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.