Скоро Цацаратурата  ще се нарича ГеШтапо!

Статистика

  1. 260891 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Върховният съд на САЩ нареди на Тръмп да предаде данъчните си декларации

/ Свят 116
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#89] от "Doge": “Тръмп е толкова слаб президент, че демократите дори да сложат фикуса от хола на Байдън пак ще спечели. “ Дръмб през целия си живот е бил абсолютен боклук, мошеник, страхливец, социален паразит (дезертьор от Виетнамската война) и некадърник. Собствената му племенница разкрива, че сред най-близките си роднини е бил непрестанен обект на присмех и презрение. А тя, нека не забравяме, има докторат по клинична психология и разпознава девианти, като ги види.
(Виж повече >)

Шеф на охраната на Живков и Желев: Изпълнителната власт е решила НСО да пази Доган

/ България 75
kazushi kazushi / Неутрално
[quote#5:"bkstoja"]всичко комуне и бившо ДС изпълзяват за да защитат пРезидента![/quote] Как забравихте, че Доган изгони Местан от ДПС, защото не подкрепи Русия. И Доган обясняваше, че България трябва винаги да подкрепя Русия. Как забравихте, че Доган е агент на ДС, а Борисов и всички от ГЕРБ са бивши комунисти. Например Дани Т*пото, който беше 6 (шест) години общински представител от БСП. Не БКП, а БСП.
(Виж повече >)

Мафията е безцеремонна, защото много дълго я търпяхме

/ Анализи 224
olexander olexander / Неутрално
До коментар [#206] от "Да вярваме на истината": Мафията никога не е само от едната страна на барикадата, колега. Само шараните са или-или. ПРедполагам знаеш, че италианската мафия снабдява едновременно нечцине и американците по време на войната. Верно ли си вярваш, че в момента Радев и неговите аверчета вдигат юмрук в изблик на обич към народа? Защо 3 години господин Румен си трайкаше? Показа се на с р а ния г ъ з на съветниците му и получи внезапен прилив на "катарзис".
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.