Викат ме на улицата    да пометем боклука в София.

Статистика

  1. 254882 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Борис Джонсън е преместен в интензивно отделение, след като състоянието му се влоши

/ Свят 147
zz_s zz_s / Неутрално
[quote#62:"plamen_b"]Пусти и вирус! Ако се гледат всички заразени, нетой е безкрайно смъртоносен (не повече от 2-3%), но за някои хора нещата се развиват бързо и в лоша посока. Дано г-н Джонсън има късмет... [/quote] Ми аз за себе си знам. Карал съм три бронхитпневмонии. Последната изключително тежка, бяхаме изолирали сам докато ми излязат бактериологичните и ирусологичните изследвания. Имам аритмия и високо кръвно, на 56 съм. Много хора са със заболявания повишаващи риска от лош край. Трябва ли заради шяпа словоблудстващи празноглавци, да се подлагат хората на допълнителен риск.
(Виж повече >)

Илиана Раева предизвика гимнастичките: Сега ще проличи кой наистина иска много

/ Спорт 13
plamen_b plamen_b / Весело
[quote#7:"Hawaii"] Включително и такива за мъже Категория "Пеевски" например[/quote] Той ще е сам в неговата категория - ще получава злато служебно... (като че ли сега не го прави :-( )

Прокуратурата и изпълнителната власт сриват крехкото доверие в съда

/ Анализи 59
zakkwylde zakkwylde / Неутрално
Естествено другарят Брегов тотално греши, че прокуратурата и правителството рушат доверието в съда. Българските власти просто логично следват фактите, посочени им иззад океана. След като българските институции поискаха доказателства, очевидно такива са били получени. https://www.dnevnik.bg/video/svobodna_evropa/2020/02/11/4028153_matju_palmur_gotovi_sme_da_nazovavame_licata_koito/ Вярвам, че началото на обезпаразитяването на съда от българска страна също е внимателно наблюдавано с цел внасяне на корекции и допълнения в процеса на санитаризация. Вярно е, че една шепа христофили и лозанотропи ще тичат с изменени лица, но това е въпрос без особено значение за процеса.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.