Голям праз, че моите избиратели и тези на ГЕРБ са тъпи! Важното е АЗ и ГЕРБ да сме на власт!

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

САЩ връчиха на Москва отговорите на исканията на Русия

/ Свят 220
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#32:"Realist"][/quote] "Блинкън току що каза, че нищо не е променено. НАТО е съюз по който САЩ не може да взема еднолични решения. НАТО е отворено за приемане на нови членове, включително независимите държави Украйна и Грузия. Вие, руснаците, какво очаквате повече?" Те мужиците са като Садам Хюсеин. Обявяват победа без значение какъв е изхода. А и исканията им са от гулуави по-глупави. Още като ги предявиха си знаеха че са невъзможни за изпълнение нито юридически, нито политически. Това е само за да си помпат самочуствието. Никой никога няма да може да им угоди затова и НАТО и САЩ взеха правилното решение - да ги отсвирят. А иначе за Руснака фактите нямат значение. Взеха Крим и живеят като скотове но се чустват че били станали "с колени". ОК. При една масова война с Украйна, украинците нямат шанс да удържат сами ... е и. Как това ще помогне на Русия? Ще затънат в кървава партизанска война. Санкции ще има и то силни. Може и да не са каквито САЩ иска но няма и да са символични. Те и сега са умрели от глад а какво ще стане после. Путин никой не може да го махне и ще си ги язди поне още 10-15 години. Ще си влезнат в познатия режим на СССР от 1980те - бавно загниване и депресия. И както казваме в наше село - ще им пръднат на к§ра на Американците и на ЕВропейците. На времето и ние така громяхме Американския Империализъм и се хранехме с болкуци и чакахме по 25 години за Жигули и по 35 за бетонна гарсониера. Сигурен съм че по това време на никой в Калифорния дори и не му е минавало на ум че го громим. Същата е и сега.
(Виж повече >)

САЩ връчиха на Москва отговорите на исканията на Русия

/ Свят 220
Остап Сюлейман Берта Мария Бендер Бей Остап Сюлейман Берта Мария Бендер Бей / Неутрално
[quote#122:"Гражданин"]Китай вече се налага и не може да бъде спрян от Русия. Иронията е, че Русия може да спре Китай само с НАТО зад гърба си 😊 🙃[/quote] Както неведнъж съм писал, макар и не тук в коментарите на Дневник, ще дойде момент, когато Русия ще моли САЩ за помощ срещу Китай.😉
(Виж повече >)

САЩ връчиха на Москва отговорите на исканията на Русия

/ Свят 220
Ева Ева / Весело
[quote#71:"Nedyalko Lazarov"][/quote] Тези са баш от американските другари. Най-вероятно са на хранилката на Путин и те. Ама им плащат повече от на нашите тролове, който пишат по вестниците!
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.