Главанакът си отиде.  Но Тиквите остават.

Статистика

  1. 271858 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Как Москва се готви за протестите в защита на Навални днес

/ Свят 226
pavian pavian / Неутрално
До коментар [#178] от "Binko Binev": [quote#178:"Binko Binev"] На 5 септември пристига шпицкомандата на полковник Кузманов. С приклади и тояги те изкарват населението на площада и започва кървава трагедия. Лопушанци твърдо посрещат куршумите. Безжизнените тела се свличат на калдъръма. Полковникът нарежда да ги занесат на площада, където следва заповед „Музика. Хоро. Всички да плюят върху труповете и да играят хоро!“. Потресените хора не се помръдват. Тогава побеснелите шайкаджии удрят с прикладите си, тъпчат с ботушите си и заставят жени и деца с невиждащи от сълзи очи да играят.//////////////////////////Ей така трябва да им изрежем главичките на путинистите и да накараме жените и децата им да играят хоро върху тях.За путинисти милост не трябва да има, а само унищожение.[/quote] Абе, ти нормален ли си? Я си пий хапчетата...
(Виж повече >)

Гуардиола призова за намаляване броя на отборите във Висшата лига

/ Спорт 7
Густав Густав / Неутрално
[quote#1:"Virgin"]Че какво и е на Висшата лига?Най-интересното първенство. Или и този испански палячо иска да стане клуб на избрани, в които да няма изненади от отбори като Бърнли (които да внасят интрига)?[/quote] Има твърде много мачове. Тази година, с по-късното стартиране на шампионатите, съвсем се сгъсти програмата. От друга страна това им е работата - да играят.
(Виж повече >)

Как Москва се готви за протестите в защита на Навални днес

/ Свят 226
Веселин Дечев Веселин Дечев / Любопитно
До коментар [#95] от "magelan": "Нищо не може да спре народът когато тръгне. Дали днес , дали утре , въпрос на време е. " Това важи ли за Вашингтон и стотиците хиляди протестиращи?
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.