Ама 30 секунди дискусия ли е?  И това ви е много

Статистика

  1. 248192 Комикса общо
    /
    30 Комикса за деня

Коментари на часа

Бивш премиер на Словакия е обвинен в расизъм

/ Свят 6
proza proza / Неутрално
Ромите са свещени крави, за тях или добро, или нищо. Но либерастите от Брюксел, които ги защитават толкова ревностно, не ги щат в своите добре подредени страни и ни ги връщат обратно. На чужд гръб и сто тояги са малко.
(Виж повече >)

Съдът на ЕС бетонира включването на общите части в сметката за парно

/ България 48
slon slon / Неутрално
Кооперация - хората са се кооперирали, т.е. събрали са се заедно и са решили да си поделят общите разходи по сградата, защото така ще им бъде по-евтино. Разходите биват: за почистване на общите помещения, поддръжка на двора, ремонтни дейности и естествено (и благодарение на народната власт) разходи за отоплението на общите части. Какво не е ясно ?! Живеете заедно, заедно използвате сградата, плюс това сте се кооперирали сами, обаче не искат да си плащат за общите части. И не е само за отоплението... за всичко е така и затова по-голямата част от входовете на кооперациите в България приличат на кочина.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK