ТИ КАНДИДАТИРА ЛИ СЕ ЗА КМЕТ ?

Статистика

  1. 274121 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: зелените коридори бяха отворени при още по-голям хаос (хронология)

/ България 203
Grainis ltd  Hydrogen Bulgaria Grainis ltd Hydrogen Bulgaria / Неутрално
Стига сте дрънкали глупости. Ваксинирах се във ВМА-Зелен Коридор , точно за три минути, включително попълването на формуляра. Имаше 10 стола за ваксиниране, със скучаещи доктори и сестри до тях, и НИКАКВИ ДРУГИ ХОРА. Боцнаха ме, станах и си тръгнах. Толкоз. Нито пари искат, нито нищо. Държавата се е погрижила отлично. Разбирам, че отнякъде трябва да си изсмучете поне малко зелена предизборна отрова, но поне го правете професионално, а не урбулешката. Само да кажа - колкото и да се мъчите, на 4 април ща пием шампанско по случай спечеления Четвърти Мандат на Бойко - ха наздраве ! България НИКОГА не е била по-богата, успешна, просперираща и уважавана през ЦЯЛАТА си 1340-годишна история. Факт бе, пичове.
(Виж повече >)

Командироване на магистрати или кадруване тихомълком

/ Анализи 3
Аз съм българче обичам наште планини зелени Аз съм българче обичам наште планини зелени / Неутрално
,,Така необоснованото разширяване на правомощията на председателя на ВАС, от което той очевидно се възползва, му дава възможност на практика да извършва кадруване чрез командироване. “ Кадруване! Точно, но това не го прави ВАС, а ВСС е в основата му. Прави се за да послужи на някой за нещо с ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ! Без да се съобрази изобщо в случая с интереса на гражданите.
(Виж повече >)

Командироване на магистрати или кадруване тихомълком

/ Анализи 3
Аз съм българче обичам наште планини зелени Аз съм българче обичам наште планини зелени / Неутрално
,,. А дори когато става дума за командироване в орган на съдебната власт на същото инстанционно ниво, отново може да се стигне до създаване на зависимост поради размяна на лоялност срещу послушание в резултат от командироване в силно желан град.” Тука вече уцелихте десятката!👌🏻
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.