Така съм ги наплашил,че стигне ли работата до мене даже като свидетел не смеят да ме привикат.

Статистика

  1. 252430 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия посочи три условия за нормализиране на отношенията с Европа

/ Свят 98
Realist Realist / Весело
До коментар [#80] от "faraon": "Русия и това все повече се усеща и разбира на Запад. Русия представлява немалък пазар за европейските стоки, Русия може да предостави на стария континент както суровини, така и идеи за развитието на технологиите и техниката. " Алоу, севернозападналите, настигнахте ли вече Португалия по жизнен стандарт? Или след 20 години путинизъм и небивали успехи все още я гоните?
(Виж повече >)

Русия посочи три условия за нормализиране на отношенията с Европа

/ Свят 98
quatro_4x3 quatro_4x3 / Весело
[quote#79:"samoedin"]До коментар [#3] от "liz31552545":" Удивлява ме самооценката, която си дава руският елит. С типичния за диктаторските режими инфантилизъм, те си мислят, че колкото по-нагли условия поставят, толкова повече ще им обърнат внимание. Крайният резултат ще е , че бавно и постепенно или изведнъж обръчът около тях ще се стегне съвсем, независимо от негативите за останалата Европа и Русия ще бъде поставена намястото и."Истината е, че руснаците отдавна усещат върху себе си стягането на обръча ! Та затова и се молят на Европа да нормализира отношенията си с тях......[/quote] С такава "молба" още ще го затегнат. Но така е по-добре.
(Виж повече >)

Русия посочи три условия за нормализиране на отношенията с Европа

/ Свят 98
bez_ime2 bez_ime2 / Неутрално
[quote#80:"faraon"]Полша може да се брои за нов щат на САЩ. Поляците представляват и защитават американските интереси в Европа. За Европа е от първостепенен интерес да поддържа нормални отношения с Русия и това все повече се усеща и разбира на Запад. Русия представлява немалък пазар за европейските стоки, Русия може да предостави на стария континент както суровини, така и идеи за развитието на технологиите и техниката. Не на последно място Русия може да осигури защита на Европа от ислямския фундаментализъм и тероризъм. [/quote] Какво можела да предостави Матушката ти, я пак повтори? За какви идеи, за какви технологии и техники бълнуваш? Та вие прахосмукачки и миксери не можете да произведете. И каква защита могат да осигурят кремльовските разбойници и мародери?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.