Полфриймън изтеглил късата клечка. Ми как няма да я изтегли? То в България нямаш ли   си вуйчо владика все късата клечка ще изтегляш.

Статистика

  1. 248643 Комикса общо
    /
    121 Комикса за деня

Коментари на часа

Кола на Националната служба за охрана блъсна дете в София

/ България 67
salmo_truta salmo_truta / Неутрално
"Най-големият враг на познанието не е невежеството, а е илюзията за познание." Колко граждани трябва да пострадат, за да се сетя тия, че не са над закона, а още по-малко над законите на физиката. Няма как да се държиш като кретен и да не направиш кретения, особено когато няма да има последствия за кретена. Дано детето се възстанови.
(Виж повече >)

Кола на Националната служба за охрана блъсна дете в София

/ България 67
Стабилни в мизерията, епизод пореден Стабилни в мизерията, епизод пореден / Неутрално
Кого са карали, че толкова бързат? Винаги съм се чудел. Министърът ако отива на работа за 40 минути, вместо за 15 какво толкова ще стане?

Кола на Националната служба за охрана блъсна дете в София

/ България 67
dma12587967 dma12587967 / Неутрално
Отдавна е ясно,ч е тия шафьори не могат да карат в нормални условия. Не са обучени да се движат като останалите. Те просто са слаби шофьори в смисъла на "да караш без сина ламппа".
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK