Свързаните съдове  Сидеров - Джамбазки разиграват поредното шоу.

Статистика

  1. 245248 Комикса общо
    /
    57 Комикса за деня

Коментари на часа

Цитат на деня: Който опита да раздели Китай, костите му ще се смелят на прах

/ Цитат на деня 34
АзКлавдия АзКлавдия / Неутрално
Брррр. Също така овъргалян в пера, разчекнат между четири коня, одран жив и обесен. Политическият език сериозно се връща към Средновековието.

Близо 40% от пътищата в България са в много лошо състояние, сочи доклад

/ Скорост 49
Petleshev Petleshev / Неутрално
До коментар [#36] от "Да вярваме на истината": Какво пак се правиш на неразбрал? Най-често карам по пътя Варна-Добрич. Преди две години ремонтираха 20 километров участък. Да не споменавам, че го влачиха 2 (две) години, та не знам колко коли се потрошиха. Ремонтираният участък на първата година се нацепи на няколко места, та преасфалтираха и сега е с кръпки. След това се оказа, че забравили за отводняването на няколко места и го нарязаха. Още кръпки. На последния дъжд преди няколко седмици, вече се вижда къде ще се появят новите дупки. И ще се появят предполагам на пролет. И това е основно ремонтиран участък, преди точно две години... И как няма да са калпави ремонтите, като слагат по 4-5 сантиметра калпаво рециклиран асфалт? За ремонтите по междуселските пътища, да не отваряме приказка, че там е трагедия положението...!
(Виж повече >)

Неподготвена изборна администрация и риск от ново струпване в "Арена Армеец" прогнозира наблюдател

/ Политика 11
Роси Роси / Неутрално
При неподготвени управляващи, каква изборна администрация да очакваме. Те никога не са вземали изборите за нещо сериозно. Мислят, че са абонирани за властта.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.