Бойко, не може да ме оставиш на вълците  Ще ти го върна!

Статистика

  1. 247334 Комикса общо
    /
    29 Комикса за деня

Коментари на часа

В река Вит не е копана баластра, била почиствана от наноси, но в нарушение

/ Зелен 32
Наблюдател Наблюдател / Неутрално
https://www.facebook.com/bivolnews/posts/2730129207038844 #Апартаментгейт без край... Два апартамента, една и съща сграда, една и съща година. Единият е три пъти по-евтин. Той е на жената до Иван Гешев - Детелина Ханчева. Другият е на Бай Георги - който е никой. Жената на Гешев плаща 470 лв. на кв. м. а Бай Георги плаща 1300 лв. на кв.м. За едно и също. Гледай, Българино и брой, смятай. От правосъдна система не разбираш, от милиционерщина не разбираш, но за цените на имотите всичко знаеш, нали? Апартаментът, имотецът са ти Светая Светих. Виждаш ли я сега корупцията? Виждаш ли, в каква кална дупка си натикан и как цял живот ще плащаш като този бай Георги пазарната цена за всичко от изтънелия си джоб, докато роднините на Гешев ще плащат тройно по-малко. Защото ти си никой, а той е безнаказан големец. И най-вече защото си стоиш пред телевизора, пиеш ракийка, бодеш салатка и псуваш скапания си живот, вместо като чехите да излезеш да отстояваш своята чест и достойнство на гражданин на площада. #ОТПОР #НЕНАГЕШЕВ!
(Виж повече >)

В река Вит не е копана баластра, била почиствана от наноси, но в нарушение

/ Зелен 32
Наблюдател Наблюдател / Неутрално
Повярвахме им ...... Токова корита има за чистене и от години се чака, а сега мислят да ни заблудят (дори и по документи да го докарат). А всички много ясно видяхме във видеото какво точно се прави.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK