И жененият мъж може да е щастлив ... докато не разбере жена му.

Статистика

  1. 248684 Комикса общо
    /
    41 Комикса за деня

Коментари на часа

Съд забрани на ТЕЦ "Брикел" да гори отпадъци

/ Зелен 10
koko65bg koko65bg / Гневно
Административният съд в Стара Загора реши, че компетентните органи неправилно са разрешили на ТЕЦ "Брикел" да не прави анализ как изгарянето на отпадъци ще се отрази върху здравето на хората и природата Правилно е да се напише Административният съд в Стара Загора реши, че некомпетентните органи неправилно са разрешили на ТЕЦ "Брикел" ................... Ако бяха компетентни нямаше да допуснат такава дивотия. А прокуратурата може би трябва да се поинтересува какво ги е накарало да не си вършат работата.
(Виж повече >)

За прокуратурата двама министри са виновни за кризата в Перник, спешно ще се прави закон за ВиК

/ Зелен 44
Petleshev Petleshev / Неутрално
До коментар [#21] от "Стабилни в мизерията, епизод пореден": Къде са спали досега в общината? Ами не знаем, питай в ГЕРБ. Предния кмет беше от ГЕРБ.

В какво ще се превърнат Халите догодина

/ Бизнес 30
Торбеш Торбеш / Неутрално
[quote#18:"espresso"]Кварталът около Женския пазар устойчиво върви надолу, да видим дали поканените ще се съгласят. Трябва да се направи нещо с тази язва близо до центъра на София. Сега е хубаво, централно място, пълно обаче с араби, афганистанци, дребни престъпници и просто лайна по улиците.[/quote] Не споделям негативното Ви впечатление. Преди кварталът беше дори още по-отвратителен. Роми и декласирани елементи, съчетано с рушащи се сгради, руини буквално от англо-американските бомбардировки. Сега по Цар Симеон например виждам множество магазини и кафенета на арабски собственици, добре поддържани, където наистина се чувстваш като в Ориента, но в добрия смисъл на думата. Влизаш в такъв един месарски магазин - цари чистота и подреденост, най-хубаво агнешко и телешко, разфасовано и аранжирано без характерната лоша миризма. Шеф-готвачи на изискани ресторанти купуват само оттам. Любезно те посрещат, българският им е с акцент, но приличен, цените са високи, но оправдано - качеството е наистина подбрано. Нищо лошо няма да има един такъв квартал в космополитната ни столица! Какво като си носят нетипичните за нас физиономии? Прилични хора са, преди всичко, стига с предразсъдъците! Нима квартал с мутри е по-привлекателен?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK