Извини се бе, няма да се мръдна докато не се извините на

Статистика

  1. 252815 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Борсите се сринаха заради "коронавирусен страх"

/ Бизнес 54
bat_plamen bat_plamen / Любопитно
До коментар [#6] от "samoedin": ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Само миналата година активите в САЩ се качиха средно с около 30% -при растеж на икономиката от около 2,5-3%............................и ако това не е балон.....................!!!
(Виж повече >)

Борсите се сринаха заради "коронавирусен страх"

/ Бизнес 54
Realist Realist / Неутрално
[quote#23:"bat_plamen"]Само миналата година активите в САЩ се качиха средно с около 30% -при растеж на икономиката от около 2,5-3%............................и ако това не е балон.....................!!![/quote] Миналата година имаше инвертирана крива на лихвата, Inverted Yield Curve за около месец. Лихвата по краткосрочните ценни книжа бе по- скъпа от лихвата по дългосрочните. Досега, такова събитие винаги е било предвесник на криза след около година - две. Всички кризи досега са предшествани от такова събитие. Федералният Резерв на САЩ оправи тогава лихвата с две намалявания на федералната лихва. Заради това борсата е толкова високо, има много свободби пари, просто, от краят на миналата година ФЕД смени политиката на дърпане пари от пазара с предлагане на повече пари на пазара. Можете да видите това от бюджета на ФЕД.
(Виж повече >)

Проф. Евгений Дайнов: Борисов ще допълзи по корем до края на мандата

/ Видимо и невидимо с Калин Манолов 17
Дон Кихот Дон Кихот / Весело
"Премиерът Бойко Борисов по корем ще допълзи до края на мандата си, но обезвластен", Може! Но това няма да помогне на умнокресливците дори по корем да допълзят до властта. Затова и през следващите четири години Дайнов пак ще е зает със същото- да весели публиката. Какви ли не жанрове опита (основно варианти на врачуване върху вкиснат боб), но всички се израждат в пародийни алабалистики. Всъщност, Дайнов не е толкова виновен- мат'риалът му е такъв...Но забележителните качества на мат'риала, пречупени през клавиатуранта на Дайнов и възпяти в несравнимия му стил, създават неповторими водевилни фойерверки.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.