Капа ди тути капи.

Статистика

  1. 250729 Комикса общо
    /
    43 Комикса за деня

Коментари на часа

Общодържавно ВиК, или как да направим една местна водна криза национална

/ Анализи 75
penetrating penetrating / Неутрално
Много точен коментар. Моето мнение е същото и имах възможност да го изкажа преди няколко дни във форума. Точно такива тиквени резултати можем да очакваме от това национал(изира)но ВиК. А за привържениците му е естествено да са виновни Костов и четирите годишни времена. Ами поне да го бяхте чули от колко време предупреждава напълно добронамерено Борисов :)
(Виж повече >)

Общодържавно ВиК, или как да направим една местна водна криза национална

/ Анализи 75
Сатана Ликующий Сатана Ликующий / Неутрално
София не може да се изпокзва като пример за сравнение. София е заобиколена от планини, носещи вода (Витоша, Люлин, Стара Планина). През 1934 инженер Иван Иванов построява Рилския водопровод (огромно начинание с вековен ефект), но след 1944 е натикан в затвора като кмет на София, След това е освободен от затвора и пратен да проектира язовир "Сталин" (пардон "Искър") с два междинни резервуара (Панчарево и Долни Пасарел). Имайки такава водна инфраструктура София може да се сравнява само с подпланински селища.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK