Идет война сирийская,  путинская война...

Статистика

  1. 254402 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Недостигът от латексови ръкавици ще продължи месеци

/ Свят 21
save_knforest save_knforest / Весело
Ръкавици няма, кондоми няма, ягодите на Бъкинганмският хергог ще останат необрани, аспержите на Фон Фарфенфунгел в Германия няма кой да обере...важното е, че кризата с тоалетната хартия засега е овладяна. "Дневник" пуснете една рубрика-вицове за пандемията с коронавуриса, че да има някой свеж полъх от време на време. Вие само това няма, онова няма.
(Виж повече >)

Британски фермери подготвят чартърни полети за работници от България

/ Свят 132
001 001 / Неутрално
До коментар [#102] от "Victoria": Да, 3000 ЛЕВА минимум на месец... В нета миналата година имаше интервюта с един българин от ромски произход който им набираше работници и беше нещо като организатор в една от фермите в Англия. Той потвърди , че там се работи на норма и от нея зависи заплащането , но средното било около 60-80 паунда на ден. Сама може да си сметнеш, колко дават и колко може да изработят на месец.
(Виж повече >)

Британски фермери подготвят чартърни полети за работници от България

/ Свят 132
. . / Неутрално
До коментар [#102] от "Victoria": Ако българска фирма ги праща, мислиш ли че ще вземат повече и ще са по добри условията? Впрочем тия фермери не са доразбрали нещо - пуйките ще си ги скубят сами, ягодите ще си берат сами, сами ще си гледат старците, просто трябва малко време да се наместят нещата. А сега само луд англичанин ще иде на полето, щото държавата му дава повече да си седи в къщи.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.