- Няма, пък!       - Кажи си, Иване!

Статистика

 1. 247460 Комикса общо
  /
  69 Комикса за деня

Коментари на часа

Тежка двустранна хеморагична пневмония е причинила смъртта на 3-годишното дете в София

/ Здраве 14
Тsonkooo Тsonkooo / Неутрално
Вирусна пневмония се установява много трудно, но да откажеш да приемеш детето, а после да твърдиш че няма нужда от лечение в болница, това е меко казано недобросъвестност. Родителите разбират, че е сериозно, но лекарката не.
(Виж повече >)

Тежка двустранна хеморагична пневмония е причинила смъртта на 3-годишното дете в София

/ Здраве 14
liz31552545 liz31552545 / Неутрално
Сега половината държава, след дъжд качулка, се впрегна да обяснява какъв е случаят. Да бяхя приели детето и да бяха го обгрижили навреме, можеше тези диагнози за скоротечна вирусна инфекция и да са верни, но родителите нямаше да са с чувството , че са ги разтакавали, докато стане късно. И докога нашият премиер ще уволнява и назначава лично всички в тази държава. Това е признак на тотална безпомощност.
(Виж повече >)

Родната къща на Хитлер става полицейска централа

/ Свят 23
grayeagle grayeagle / Неутрално
"Родната къща" на Хитлер е толкова негова къща, колкото "къщата на Яворов " е негова къща. И двете са на други хора. В тази/на Хитлер- уж де/, баща му е бил наел помещение на един от етажите, като е имало десетки други наематели. Яворов също живее под наем, на единия етаж, около година. Къщите си имат собственици, като е срамно да се представят като къщи на хора, на които не са. Нивото на журналистиката е под санитарния минимум.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK