Висшия съдебен съвет си мислят, че те избират главния прокурор, а не ние.

Статистика

  1. 248744 Комикса общо
    /
    26 Комикса за деня

Коментари на часа

Обмисля се монтиране на видеонаблюдение в колите на службата за охрана

/ България 29
stoiank stoiank / Неутрално
И да сложат камери, и да не сложат все тази. Като няма контрол ще си правят каквото поискат. Най-разумно, но най-невероятно е да я закрият. Между другото, какво значи “рутинен” курс вечерта. Каква е целта, кой го е разпоредил, къде отива това да попитат журналистите... Ако продължават така да карат, злополуките ще се увеличават, защото се движат на границата на разумния риск, а такова поведение изисква останилте да спазват супер правилата, за да ги пазят. Но в момента е точно обратното.
(Виж повече >)

Защо Климатичната криза е благословия

/ Анализи 49
4okuto 4okuto / Неутрално
Няма човек, който реално да иска да прецака природата и да застраши своя живот, а и този на поколението си. Ако има, са единици. Не разбирам защо разни марксисти пак си търсят враг, след като няма такъв. Замисляйки се, единствената причина са парите, които ще бъдат усвоени в тази "борба" за климата. А единственото решение е просто - покачването на благосъстоянието на все повече хора, за да може да се излезе от мисленето само за оцеляване и започнат да се ценят други потребности като духовен и екологичен начин на живот. Но това не става с лозунги, а с много, много работа. Нека всички си подредим собствената къщичка и тогава да говорим "гретенизми".
(Виж повече >)

Обмисля се монтиране на видеонаблюдение в колите на службата за охрана

/ България 29
Андонов Андонов / Неутрално
Никакъв ефект. Каквото не им изнася от записа ще бъде заличено, скрито или случайно загубено. Имаме много примери в това отношение. Те тефтера на Филип Златанов "откраднаха", че някакви смешни записи на галениците от НСО! Освено това, сега ще видим как *гепаджиите сключват поръчка за видеорегистратори, които ще струват по 1435 лв един брой, при налични на пазара на 82 лв от този клас... ;) *Гепаджиите са отгледаното в последните 12 години население по земите на Гепиландия. ;)
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK