Каква надежда таихме за местните избори и за чудото на БСП...

Статистика

  1. 248462 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Венецианската комисия: Разследващият главния прокурор не трябва да е избран от прокурори

/ Анализи 2
SSS SSS / Неутрално
По-общо Венецианската комисия подчертава, че проблемът, идентифициран в "Колеви", не може да бъде решен с едно единствено изменение, а по-скоро ще изисква комбинация от институционални промени, нови процедурни и материални правила и еволюция на професионалния етос и политическата култура. +1 Но, ако не се променят някои от функциите на прокуратурата като цяло, нищо няма да се промени. Достатъчно е да ти спретнат една предварителна проверка и после да те привлечат като обвиняем + запор на имуществото, забрана за незнам кво си - и край с всичкия ти досегашен живот. Безконтролни и безнаказани са действията на прокуратурата. Съкращаване на срокове за приключване на астовете, съдебен надзор на всяко едно действие... Премахване на Специализирания съд - за какво е специализиран и кой го е специализирал? ВСС в този вид е политически орган с превес на обвинителите. Промяна на Конституцията в кратки срокове и т.н. и т.н. Всичко може да се направи, ако има кой да го направи и ако има капацитет и воля за това. Нито има кой, нито има капацитет/правосъдния е срам за цялата гилдия, за умственото му ниво даже няма и дума да обелвам/, още по-малко воля... Положението ако не беше трагично , щеше да е безнадеждно. Или май е обратното. ПП И да се направи тест за интелигентност, така че пръскачките в главите на прокурорите да не могат да се хакват.
(Виж повече >)

Венецианската комисия: Разследващият главния прокурор не трябва да е избран от прокурори

/ Анализи 2
cinik cinik / Неутрално
Бате к*ре, доуре че це оцигурихме у цъдийцката кфота. Ъггълинчев, ноу точен чоек! Чолаков - цоц Доган го цпецелно цме го търцИли, Крацу Чернио ни го препоръчА. Кояджиков - джеледзен! Ца е вреето ъ им каеме ън венецианцките духачи, дека цъдиите че го ицццц-ицццц-иццццццц-фиууууу-ицццбЕрат саках ъ каем!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK