Бойко обещал на Венецианската комисия да направи, каквито му кажат промени в правосъдната система. Не бой се бе, той колко пъти вече обещава...

Статистика

  1. 271858 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Кратки новини: Борисов разпореди справка за нерегламентираните сметища в страната

/ България 32
Fiji Fiji / Неутрално
След като Борисов разпореди почистване на всички нерегламентирани сметища, сега очаквам да разпореди и спазване на законите в страната. За неразбралите ще поясня: няма нужда премиер да издава разпоредби за очевидни задължения на различните институции. Освен ако институциите не са умишлено атрофирани.
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: Кантарджиев: Отваряне на ресторанти може да има през април

/ България 67
Веселин Дечев Веселин Дечев / Любопитно
До коментар [#27] от "Сенсей НАНАЙ": "Имаш си ресторантче, това ти е поминъка и без абсолютно никаква твоя вина, идват и го затварят от държавата. " Ами вируса го налага! Вируса го затваря! Сърдете се на вируса! Да не би държавата да го е създала или да го разпространява умишлено? Като трябва ресторантите и кафенетата ще сменят бизнеса! Майка ми като я съкратиха в нсчслото на 90те и нямаше дори една частна будка ние какво ядяхме, как оцелявахме, години!? Някой интересуваше ли го?? Имах даже съученичка, малолетна!, която се разбра, пе проституирала по курортите щото двамата й родители били безрсботни и нямало какво да ядат!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.