Инструкция: Гледайте какво правят "Демократична България", вие правете обратното...

Статистика

  1. 248305 Комикса общо
    /
    34 Комикса за деня

Коментари на часа

"Независимият" прокурор, който ще разследва главния, ще е негов подчинен със 7 г. мандат

/ България 73
SaveBG SaveBG / Неутрално
Ivan Chervenkov 3 hrs "С изменението, което правим днес, създаваме ново звено, абсолютно независим прокурор" [Borissov], който ще се избира от 2/3 от прокурорската колегия, която единодушно подкрепи кандидатурата на бъдещия главен прокурор (състояща се от 11 членове и включва главния прокурор, четирима членове, избрани пряко от прокурорите, един член, избран пряко от следователите, и петима членове, избрани от Народното събрание). - рецепта за "Венециански тюрлюгювеч по банкянско-сарайски"
(Виж повече >)

Данъчните си търсят 15 млн. лв. от заведения в София

/ Бизнес 9
SaveBG SaveBG / Неутрално
Хаха, тея 15 милиона са капчица от морето данъци, които НАП смята да отпише... НАП смята да отпише 20 млрд. лв. данъци като несъбираеми https://financebg.com/нап-смята-да-отпише-20-млрд-лв-данъци-кат/?fbclid=IwAR09BZ_pzqZ4ka7p3gSHy9iaZUst-5UhO5uhCjyXnlws3vL69DiQSCrsfOg Ilian Vassilev 9 hrs Да започна с това, че е това е професионален сайт, тоест информацията е проверена. Изнесеното би трябвало да предизвика трус в държавата, оставка на финансовия министър и шефа на НАП и вот на недоверие на правителството. Не е само общата сума на различните като структура на несъбираемост несъбрани приходи на НАП. Обърнете внимание с какъв темп се натрупват. към 2016 година са 10 милиарда, и след това за две години скачат с още 10 милиарда несъбраните вземания. От тези откраднати несъбрани пари се финансират медии, партии, политици, магистрати, контрапротести. Половината от бюджета на страната, представяте ли си ?!? Ето ви обяснението защо сме на последно място в ЕС. Като в старата задачка - докато ние прилежно събираме всички пари в хазната, с надеждата да видим по добро образовение, пенсии, детски, пътища, и т.н. други стават олигарси чрез неплащане и източване. Винаги има подобни несъбираеми вземания - фалити, покойници и т.н. Защото обичайните равнище на несъбираемост са незначителни на фона на бюджета. Аз питам някой изчислил ли какъв е нетния данъчен ефект от фалирането на КТБ, не само прекия, но и свързания, преливния в другите банки, в компаниите, кредиторите? В дадения случай това е система за източването му, на вашите пари и то не от "клошари", а от корпулентни и олигарси с армия от счетоводители и адвокати, прокурори и магистрати. Де факто цяла класа олигарси и политици зависи и дължи и постове и благосъстояние на тези схеми. Това са паразитите на власт. Спомням си едни 14 милиона лева, които Ковачки не беше платил и ... го осъдиха условно и не ги плати. И защо да плаща, като няма възмездие. Ето това е "солидарната" държава на управляващите - вие плащате като пчелички, те крадат. И прокурорите ги защитават. За това се налага да вдигат данъците, за да могат от вашите пари да дадат на Тях. Въвеждат тол такси, които ще ви задължат да плащате 2-5 пъти повече от това, което в момента плащате, за да издържате пътища, докато от тези средства поддържат корупционните мрежи. Вашите откраднати пари избраха Гешев, ако не сте разбрали. Те избраха и Пеевски и всички останали, които ви убеждават, че ви пазят от комунистите и от соросоидите, да не ви крадат децата и изобщо ви занивамат с фейк заплахи, за да ви отвличат вниманието, докато ви крадат.
(Виж повече >)

"Независимият" прокурор, който ще разследва главния, ще е негов подчинен със 7 г. мандат

/ България 73
BG Territory BG Territory / Весело
До коментар [#59] от "001": Хе-хе, много плоско го даваш, старшинка. Значи предложението било на Венецианската комисия, а? Тук не сме толкова прости като в първичната ти партийна организация и няма кой да се хване на такъв елементарен трик. Както няма да се хванат и от Венецианската комисия, като Барни им прати поредното си "гениално" законотворение.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK