И всяка автомарка вика на другата: - Иди ти в България!😂

Статистика

  1. 274053 Комикса общо
    /
    53 Комикса за деня

Коментари на часа

Хиляди почетоха паметта на Борис Немцов в Москва

/ Свят 132
putinxujlo putinxujlo / Неутрално
До коментар [#110] от "Oleg Iliev": Казах вече че Москва не е Русия:( И Русия не е Москва. Или и това не разбирате? Москва харчи за подобрението си, толкова пари, колкото останалата част от Русия. В Москва за една година се изграждат същия брой търговски центрове (М²), както в цяла Русия. Сейчас понял? Давай, успех. Намери някой друг да тролиш.
(Виж повече >)

В София се карат най-много автомобили сред градовете в ЕС

/ Скорост 79
uporit uporit / Весело
[quote#45:"NessaRox"]Картата за гр. транспорт е не повече от 50 или 60 лв.месечно / не съм сигурна/[/quote] Персонализираната карта за всички линии в София е 50 лв./месец; за учениците и пенсионерите - 20 лв. Апропо, в някои европейски столици транспортът е доста по-зле от този в София - например в Рим и Атина.
(Виж повече >)

В София се карат най-много автомобили сред градовете в ЕС

/ Скорост 79
uporit uporit / Весело
[quote#52:"reply"]ОТ ДОБРИНОВА СКАЛА ЛЮЛИН ДО ДИАНБАД СМЕНЯМ ТРИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВО И ГУБЯ НАД ДВА ЧАСА , АКО ПОПАДНА И НА ДЖЕБЧИИ ................. , ТА ТАКА[/quote] От Люлин до Дианабад има метро - при това без смяна на линиите. 30 минути максимум. Ама ако те мързи да ходиш пеша 500-600 метра, може и 2 часа да се моташ. Апропо, що не си смениш местоживеенето заради местоработата - или обратното?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.