Ти направи ли си обръч от фирми?

Статистика

  1. 252939 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

ГЕРБ пак готви промени в конституцията, за да разследва главният прокурор приватизацията

/ Политика 80
Toni Ivanov Toni Ivanov / Неутрално
Когато те управляват прости калинки ще говорят глупости такива завършили право в ПУЦ-а на полицията в Симеоново. Господа,дори да промените Конституцията то тези промени ще важат от излизането им в Държавен вестник и за в бъдеще и нямат сила в минало време,така че това е само за отклоняване на вниманието от назрелите проблеми. Както се казва "много шум за нищо"...
(Виж повече >)

В сигналите за корупция на Ханке нямаше нищо важно, смята Петър Стоянов

/ България 165
antonio_vivaldi antonio_vivaldi / Неутрално
До коментар [#114] от "yanne": А на другарят Пеевски и маман активите им от къде се взеха ? И ако не ти е известно в цяла Източна Европа , без изключение главните приватизатори бяха от средите на бившата номенклатура, службите и подставените им лица. Това беше договорката между Запада и Кремъл - в бившият съветски блок да има демокрация, но тя ще се гради от бившите комунисти, които запазват финансовия ресурс. Да припомня ли кой днес е премиер на Чехия , на чии служби е бил агент и какво е приватизирал и как е станал милиардер. Или кой пръв закупи един чешките замъци по времето на Хавел. И защо прехвалената им лустрация не попречи с нищо на тези процеси ?А генезисът на милионерите в Унгария и Словакия ? А с чии пари беше създаден концернът ВАЦ ? Същото е и в Румъния. Само ,че там има гражданско общество и съзнание, което не се продава ,както за една паница леща у нас и което реагира бързо и адекватно и не чака месии и шарлатани да го "оправят". И именно то заставя политиците да действат и съдебната власт да функционира. Да припомня ли как едно правителство си отиде, заради пожара в дискотеката в Букурещ ? Мога да си представя, ако там един град като Перник беше останал без вода, какво щеше да се случи с властимащите.
(Виж повече >)

Колко смъртоносен е новият коронавирус

/ Свят 74
k_ k_ / Неутрално
До коментар [#67] от "Росен съм аз а Путлер ще капитулира": Първото изречение е: "Учените все още не могат да кажат колко смъртоносен е наистина новият вирус, който се разпространява по света. Още по-мистериозно е, че равнището на смъртност е различно в отделните райони на Китай." Ти си един от малкото в това "общество" който е показвал нишани на мисъл, ама в тоя случай ме разочараваш. Паплачосахте ли се вече в Шумен от грипа? Не моем да го повярвам, верно. Всички хора от Шумен са здрави, разумни хора.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.